search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:22
MENU CLOSE

Κινέζα δηλητηριάστηκε σε live μετάδοση (Video)

04.07.2017 13:39
Κινέζα δηλητηριάστηκε σε live μετάδοση (Video) - Media

 

Κινέζα vlogger αποφάσισε να μιλήσει στους ακολούθους της για τα πλούσια οφέλη της Αλόης Βέρα. Μάλιστα, θέλησε να είναι πολύ παραστατική, δοκιμάζοντας σε live video από το φυτό.

Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν, βέβαια, όπως τα περίμενε καθώς το φυτό που κρατούσε στα χέρια της ήταν η λεγόμενη Agave Americana, επίσης γνωστή ως Αμερικανική Αλόη η οποία συναντάται στο Τέξας και το Μεξικό, και είναι…δηλητηριώδης.

Στο βίντεο η 26χρονη Ζανγκ δαγκώνει αρχικά λίγο από το τεράστιο φύλλο, στη συνέχεια, όμως, καταλαβαίνει ότι κάτι πάει στραβά. Αμέσως εγκαταλείπει το βίντεο και κατευθύνεται στο κοντινότερο νοσοκομείο. Ο λαιμός της έχει ήδη αρχίζει να καίει ενώ είχε ήδη εμφανίσει σοβαρά εξανθήματα.

Στο νοσοκομείο της έκαναν πλύση στομάχου ώστε οι βλαβερές ουσίες του δηλητηριώδους φυτού να απομακρυνθούν από το σώμα της εγκαίρως, ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η 26χρονη παραμένει ακόμα στο νοσοκομείο. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15