search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:41
MENU CLOSE

Ακόμη ένα σχολείο στη Θεσσαλονίκη θα γίνει «Το Σχολείο που θέλεις» από την Coca-Cola Τρία Έψιλον το φετινό καλοκαίρι

04.07.2017 14:15
Ακόμη ένα σχολείο στη Θεσσαλονίκη θα γίνει «Το Σχολείο που θέλεις» από την Coca-Cola Τρία Έψιλον το φετινό καλοκαίρι - Media

 

•           Ψηφίζουμε μέχρι τις 16 Ιουλίου και δημιουργούμε ένα καλύτερο σχολικό περιβάλλον

•           Το φετινό σχολείο θα είναι το 14ο που θα ανακαινιστεί από το πρόγραμμα

 

Με περισσότερα υποψήφια σχολεία από κάθε άλλη φορά, πραγματοποιείται για 6η συνεχή χρονιά το πρόγραμμα της Coca-Cola Τρία Έψιλον «Το Σχολείο που θέλεις», αναλαμβάνοντας τη λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση σχολικών κτιρίων στο Πολεοδομικό Συγκρότημα της Θεσσαλονίκης. Στόχος, ένα πιο όμορφο, φιλικό και ασφαλές σχολικό περιβάλλον για μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Φέτος, την ψήφο μας ζητούν συνολικά 20 σχολεία από τους Δήμους Θεσσαλονίκης, Κορδελιού – Ευόσμου και Πυλαίας – Χορτιάτη. Μέχρι τις 16 Ιουλίου, μπορούμε όλοι να επιλέξουμε, ψηφίζοντας μέσα από την σελίδα του προγράμματος, ποιο από αυτά θα γίνει σαν καινούργιο, μαθαίνοντας τις ανάγκες τους και γνωρίζοντας την ιστορία τους.

Όπως κάθε χρόνο, με την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας και την ανάδειξη του πρώτου σχολείου σε ψήφους, θα ξεκινήσει άμεσα η ανακαίνισή του. Η Coca-Cola Τρία Έψιλον θα προχωρήσει στις επισκευαστικές εργασίες που απαιτούνται, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ώστε η νέα σχολική χρονιά να ξεκινήσει σε ένα περιβάλλον πιο ασφαλές λειτουργικό και όμορφο, τόσο για τους μαθητές, όσο και για το εκπαιδευτικό προσωπικό, όπως έχει γίνει σε 13 ακόμη σχολεία τις περασμένες χρονιές.

Τα σχολεία που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, προτείνονται από τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων και εγκρίνονται από τα Δημοτικά Συμβούλια των Δήμων όπου ανήκουν. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τα: 8ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης, 12ο ΓΕΛ Θεσσαλονίκης, 14ο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης, 17ο ΓΕΛ Θεσσαλονίκης, 61ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και το 87ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης, 1ο Γενικό Λύκειο Ελευθερίου Κορδελιού, 2ο-3ο Δημοτικό Σχολείο Ελευθερίου Κορδελιού, 3ο Γενικό Λύκειο Ευόσμου, 3ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου, 4ο & 15ο Δημοτικά Σχολεία Ευόσμου, 6ο Γυμνάσιο Ευόσμου, 7ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου, 8ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου, 20ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου, 25ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου, 1o Γενικό Λύκειο Πυλαίας και 2ο Δημοτικό Σχολείο Φιλύρου.

Το πρόγραμμα «Το Σχολείο που θέλεις» υλοποιείται από το 2012, με την θερμή υποστήριξη των δημοτικών αρχών και των τοπικών κοινωνιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Αναγνωρίζοντας την ανάγκη για τη βελτίωση σχολικών υποδομών, είναι το πρώτο πρόγραμμα που αναλαμβάνει την εξ’ ολοκλήρου επισκευή και ανακαίνιση σχολικών μονάδων που έχουν αυξημένες ανάγκες, σε συνεργασία με τους Δήμους, τους εκπαιδευτικούς, τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, και με τελικούς αποδέκτες τους μαθητές. Μέχρι σήμερα, 13 σχολεία έχουν ανακαινιστεί και περισσότεροι από 4.500 μαθητές απολαμβάνουν ένα πιο φιλόξενο σχολικό περιβάλλον, μέσα από μία επένδυση που έχει ξεπεράσει το €1,1 εκατ. Εδώ μπορείτε να δείτε την ιστορία της Ράνιας, μητέρας ενός μαθητή του 92ο Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης που ανακαινίστηκε  από το πρόγραμμα το 2016, η οποία μοιράζεται το πώς μαζί με την Coca-Cola Τρία Έψιλον, προσέφεραν στα παιδιά ένα ασφαλές, καλύτερο σχολείο και άλλαξαν την σχολική τους εμπειρία. Επιπλέον, το πρόγραμμα έχει αναγνωριστεί για τη συμβολή του, λαμβάνοντας σημαντικές διακρίσεις όπως στα Corporate Excellence Awards 2016 στην κατηγορία Πρόγραμμα/Δράση ΕΚΕ και BRONZE βραβείο στα Hellenic Responsible Business Awards 2015 στην κατηγορία Εταιρική Υπευθυνότητα /Κοινωνία.

Βελτιώνουμε το σχολικό περιβάλλον με ένα μόνο κλικ στο gr.coca-colahellenic.com!

Σχετικά με την Coca-Cola Τρία Έψιλον

Με παραγωγική και εμπορική δραστηριότητα στην ελληνική αγορά εδώ και 48 χρόνια, η Coca-Cola Τρία Έψιλον, μέλος του Ομίλου Coca-Cola HBC, αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρία μη αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα. Μέσω ενός δικτύου εγκαταστάσεων σε όλη την Ελλάδα που περιλαμβάνει 25 γραμμές παραγωγής και μονάδες διανομής, παράγει και εμπορεύεται τόσο τα προϊόντα της The Coca-Cola Company (Coca-Cola, Fanta, Sprite, Powerade, Nestea, illyissimo και τα mixers Schweppes), όσο και τα προϊόντα που έχει αναπτύξει ως εταιρεία (Amita, Frulite, και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ), ενώ επίσης διανέμει τα snacks TSAKIRIS, τα ενεργειακά ποτά Monster και τον καφέ Lavazza. Η Coca-Cola Τρία Έψιλον προσφέρει επίσης ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο αλκοολούχων ποτών, που περιλαμβάνει προϊόντα των οίκων Edrington, Ισιδώρου Αρβανίτου, Brown-Forman και Gruppo Campari.

Μάθετε περισσότερα στο gr.coca-colahellenic.com  και στο Facebook: www.facebook.com/CocaCola3E

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:40