12/12/2018 13:12:30
18.12.2009

«Χτυπάτε τον τραπεζίτη» για να... ξεσπάτε!

«Χτυπάτε τον τραπεζίτη» για να... ξεσπάτε! - Media

Ένα παιχνίδι για να ξεσπάνε οι Άγγλοι έχει εγκατασταθεί σε ένα παραθαλάσσιο θέρετρο των αγγλικών ακτών. Λέγεται «Χτυπάτε τον τραπεζίτη» και συνίσταται στο να χτυπάς... τραπεζίτες με τη βοήθεια ενός ξύλινου σφυριού. Το παιχνίδι σπάει ρεκόρ και στηρίζεται στο εξίσου δημοφιλές παιχνίδι «Χτυπάτε τον τυφλοπόντι κα», όπου οι τυφλοπόντικες ξεπροβάλλουν από την τρύπα τους και εσύ τους χτυπάς με το ξύλινο σφυράκι.

Ο εφευρέτης του παιχνιδιού Τιμ Χάνκιν εγκατέστησε το πρώτο μοντέλο σε μία αίθουσα παιχνιδιών στο μικρό θέρετρο Σάουθγουολντ στην ανατολική Αγγλία και υπόσχεται μια «πραγ ματική απολαυστική τραπεζική εμπειρία». «Πληρώνετε 40 πένες (45 λεπτά του ευρώ) και χτυπάτε όσους περισσότερους τραπεζίτες μπορείτε, μέσα σε 30 δευτερόλεπτα, μόλις αναδύε ται το κεφάλι τους», λέει. Για να παρουσιάσει τους τραπεζίτες, ο δημιουργός του παιχνιδιού διάλεξε φαλακρούς με όμοια πρόσωπα, διότι, όπως λέει, έτσι βλέπουν τους τραπεζίτες οι άνθρωποι, ως ανώνυμα πρόσωπα.

«Το παιχνίδι είναι πολύ δημοφιλές, δεν προλαβαίνω να αντι καθιστώ τα ξύλινα σφυράκια που σπάνε από τη χρήση». Αλλά στο παιχνίδι την τελευταία λέξη έχουν οι... τραπεζίτες. Όποιος νικά ακούει τη φωνή ενός τραπεζίτη να λέει «Κερδίσατε, εμείς παίρνουμε σύνταξη, ευχαριστούμε τους πελάτες γιατί πλήρω σαν τη σύνταξή μας»!..

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.