search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:54
MENU CLOSE

Το δώρο που έκαναν οι τεχνικοί των καναντέρ στον Τσίπρα (Photos)

04.07.2017 17:14
Το δώρο που έκαναν οι τεχνικοί των καναντέρ στον Τσίπρα (Photos) - Media

 

Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ολοκληρώνοντας την επίσκεψη του στην αεροπορική βάση πυρόσβεσης στην Ελευσίνα, επισκέφτηκε υπόστεγο όπου εργάζονται οι τεχνικοί των καναντέρ. Ο κ. Τσίπρας συνομίλησε μαζί τους σε φιλικό κλίμα για τις δυσκολίες του έργου που επιτελούν και τους είπε ένα “μεγάλο ευχαριστώ” για την προσφορά τους.

Στον διάλογο που είχαν, ο Πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις αντίξοες συνθήκες υπό τις οποίες καλούνται πολλές φορές να εργαστούν: “Εδώ κάτω απ τον τσίγκο” και “δουλεύετε κυρίως κάτω από πίεση, δεν υπάρχει ωράριο, πρέπει όταν υπάρξει βλάβη να διορθωθεί”.

“Κυρίως νύχτα”, πρόσθεσε ένας τεχνικός. Ο πρωθυπουργός σημείωσε προς τους τεχνικούς: “εσείς έχετε μια αποστολή να επιτελέσετε και δεν είναι κάποιο επιπλέον κέρδος που σας παρακινεί, έχετε τον μέσο μισθό του ελληνικού δημοσίου και αυτό που κάνετε, το κάνετε έχοντας στο μυαλό σας ότι προσφέρετε ένα πολύ σημαντικό κοινωνικό έργο. Αυτό για μας είναι πολύ σημαντικό και γι’ αυτό βρίσκομαι σήμερα εδώ εγώ και ο υπουργός, για να σας ευχαριστήσουμε και να σας εμψυχώσουμε να συνεχίσετε κι εσείς και οι ιπτάμενοι να έχουμε μια αποτελεσματική περίοδο όσον αφορά στην πυρόσβεση. Θα είναι δύσκολη, οι καιρικές συνθήκες είναι δύσκολες αλλά θα τα καταφέρουμε. Σε κάθε περίπτωση ένα μεγάλο ευχαριστώ”.

Εκ μέρους του προσωπικού, ένας τεχνικός έδωσε “ως μια μικρή ένδειξη ευγνωμοσύνης” στον Πρωθυπουργό δώρο έναν πίνακα που απεικονίζει ένα CL-215, εξηγώντας ότι τον φιλοτέχνησε ένας τεχνικός υπαξιωματικός που μεγάλωσε στη Σάμο και που από παιδί είχε όνειρο να υπηρετήσει τα CL που έβλεπε. “Και τελικά κατέληξε να υπηρετεί μαζί μας” είπε, προσθέτοντας ότι σήμερα δεν μπορούσε να βρίσκεται εκεί, καθώς είναι στο νοσοκομείο.

Ο Α. Τσίπρας ζήτησε να του μεταφέρουν τις ευχές του για περαστικά και, αποχαιρετώντας τους, σχολίασε αναφερόμενος στον πίνακα: «Θα αρέσει πάρα πολύ στον γιο μου, του αρέσουν τα αεροπλάνα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15