18/02/2020 19:16:55

Ο ΣΚΑΪ ζητά συγνώμη λόγω Μπογδάνου - Μιλά για «απαράδεκτους υπαινιγμούς» κατά Τσίπρα (Video)

Ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τους λόγους αποχώρησης του Κιμπουρόπουλου - Media

Σαφείς αποστάσεις από υπαινιγμούς που άφησε για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μπογδάνος πήρε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ.

Το ζήτημα προέκυψε στη διάρκεια της εκπομπής του δημοσιγράφου, όπου αναφερόμενος στην επίθεση κατά του Λουκά Παπαδήμου, είπε: «Είναι ένα μήνα και μία βδομάδα ο Λουκάς Παπαδήμος στο νοσοκομείο, χτυπημένος από πρώην συντρόφους του Έλληνα πρωθυπουργού κι ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν έχει πάει να του πει ένα γεια. Δηλαδή να του πει είστε καλά; Χρειάζεστε κάτι ή τέλος πάντων ως πρωθυπουργό σε πρωθυπουργό».

Η συγκεκριμένη φράση περί «πρώην συντρόφων» φαίνεται ότι θορύβησε τον ΣΚΑΪ, ο οποίος με ανακοίνωσή του υπογράμμισε ότι:

«Ο ΣΚΑΪ ζητάει συγγνώμη για τις ανάρμοστες και αδόκιμες αναφορές του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ο οποίος στην σημερινή του εκπομπή άφησε απαράδεκτους υπαινιγμούς κατά του Έλληνα πρωθυπουργού.

Ο ΣΚΑΪ εγγυάται την ελεύθερη έκφραση σε όλους τους δημοσιογράφους που εργάζονται στα μέσα ενημέρωσης του ομίλου υπό τον όρο να τηρούνται απαρέγκλιτα οι κανόνες δεοντολογίας και να μην γίνονται φορείς παραπληροφόρησης και ανοίκειων επιθέσεων».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.