search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:13
MENU CLOSE

Οικιακή βοηθός έκανε καταναλωτικό πάρτι με την χρεωστική του εργοδότη της

05.07.2017 08:08
Οικιακή βοηθός έκανε καταναλωτικό πάρτι με την χρεωστική του εργοδότη της - Media

 

Εκμεταλλευόμενη την ασθένεια του 60χρονου εργοδότη της, μία 41χρονη που εργάζονταν στο σπίτι του ως οικιακή βοηθός, αφαίρεσε χρήματα, κοσμήματα και δύο χρεωστικές κάρτες για να αγοράσει τάμπλετ, ρούχα και παπούτσια.

Συγκεκριμένα, η 41χρονη γυναίκα εκμεταλλευόμενη την ελευθερία πρόσβασης στο σπίτι του 60χρονου, ο οποίος πάσχει από προβλήματα υγείας – ακινησίας, αφαίρεσε το ποσό των 250 ευρώ, κοσμήματα συνολικής εκτιμώμενης αξίας 1.500 ευρώ, και δύο χρεωστικές κάρτες. Στη συνέχεια, μαζί με την 60χρονη μητέρα της επισκέφτηκε την αγορά και κάνοντας χρήση των καρτών έκανε 20 αγορές σε καταστήματα ηλεκτρικών ειδών, ρούχων και παπουτσιών, συνολικής αξίας 3.500 ευρώ, ενώ προέβη και σε ανάληψη του ποσού των 400 ευρώ.

Η δράση τους έγινε αντιληπτή από την αδερφή του παθόντα, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και οι δύο γυναίκες οδηγούνται στον Εισαγγελέα αντιμέτωπες με το αδίκημα της κλοπής.

 

Πηγή: myvolos.net

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:12