search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:09
MENU CLOSE

Ο Δήμος Κηφισιάς βραβεύει τις καλύτερες αυτοφυείς νεανικές επιχειρήσεις

05.07.2017 10:39
Ο Δήμος Κηφισιάς βραβεύει τις καλύτερες αυτοφυείς νεανικές επιχειρήσεις - Media

 

Στην τελική του ευθεία το Πρόγραμμα Υποστήριξης Νεανικής Επιχειρηματικότητας του Δήμου Κηφισιάς. Τα επιχειρηματικά σχήματα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα θα παρουσιάσουν την ιδέα τους στην επιτροπή αξιολόγησης προκειμένου να κριθεί η πορεία και η ωρίμανση της αλλά και η σημερινή μορφή και εξέλιξη της, στην επίσημη τελετή λήξης του Προγράμματος που θα γίνει στις 8 το βράδυ της Τετάρτης στον κήπο της Βίλλα Κώστα, στη Νέα Ερυθραία.

Τα Επιχειρηματικά σχήματα που προκρίθηκαν στο Πρόγραμμα Υποστήριξης της Νεανικής Επιχειρηματικότητας είναι:

INAGROS

Το inagros είναι ένα τεχνολογικό πολυεργαλείο, το οποίο στοχεύει να βελτιώσει τις μεθόδους της αγροτικής παραγωγής και να γεφυρώσει αποδοτικά το χάσμα μεταξύ του αγρότη και του γεωπόνου.

PROACTIVE

ΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΩΝ ΚΑΦΕ

Συλλογή, μεταφορά, αποθήκευση, ανακύκλωση και αξιοποίηση των χρησιμοποιημένων κόκκων καφέ (κατακάθια καφέ), με σκοπό την παραγωγή εγκεκριμένων τελικών προϊόντων ευρείας κλίμακας, στους τομείς ενέργειας και γεωργίας.

AIRBOOKING

Αναλογιζόμενη την ανάγκη για το σχεδιασμό ενός ταξιδιού, εξοικονομώντας χρήματα και χρόνο, η airbooking.co.uk δημιούργησε μια ηλεκτρονική πλατφόρμα που προσφέρει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες ακυρώνοντας την αναζήτηση σε πολλαπλά sites.

STUDIO INCEPTICA

Η επιχειρηματική ιδέα αφορά σε μια συσκευή για την διευκόλυνση της ανάγνωσης μουσικών κειμένων από άτομα με προβλήματα όρασης, χρησιμοποιώντας τη μουσική έκφανση της γραφής Braille.

MEMNISHOW

H ομάδα MEMNISHOW οργανώνει “Live Escape Games” – «Ζωντανά Παιχνίδια Απόδρασης» βασισμένα στο ιστορικό πλαίσιο μιας περιοχής και κατευθυνόμενα από διπλωματούχους ξεναγούς. Ποιός θα φθάσει πρώτος στη λύση του μυστηρίου;

HOMODELPHINUS

Το Homodelphinus είναι ένα πρόγραμμα εκμάθησης βασικών αρχών, ανθρώπινης συμπεριφοράς στο υδάτινο στοιχείο. Απευθύνεται σε παιδιά και εφήβους με σκοπό να αποκτήσουν ένα υψηλό επίπεδο γνώσεων έξω και μέσα στο νερό και να βιώσουν τα οφέλη της θάλασσας τόσο σε σωματικό, όσο και σε ψυχικό επίπεδο.

SERIOUSLOGIC

Εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα την οποία εγκαθιστώντας την ο χρήστης θα μπορεί να χρησιμοποιήσει το κινητό του σαν “gps tracker” δηλαδή θα μπορεί ανά πάσα στιγμή στέλνοντας ένα μήνυμα σε αυτό το κινητό να μπορεί να λάβει συντεταγμένες gps για την τοποθεσία του.

Τα μέλη της επιτροπής αξιολόγησης είναι:
      Νικολοπούλου Λίνα – Διευθύνουσα Σύμβουλος MINDWORK – Συμβουλευτικές Υπηρεσίες & MINDVIEW – Εταιρεία Έρευνας, Διευθύντρια eHealth Forum
      Παπαδημητρίου Βάλια – Co-founder & CEO 7indigo New Media Agency
      Λαμπρόπουλος Χάρης – Μέλος ΔΣ ΕΒΕΑ – ​Επίκουρος Καθηγητής Οικονομικών & Ανθρωπίνων Πόρων του Πανεπιστημίου Πατρών
      Μασσέλος Κωνσταντίνος – Πρύτανης Πανεπιστημίου Πελοποννήσου
      Λιβιεράτος Αντώνης – Σύμβουλος επιχειρηματικότητας στο Κέντρο Έρευνας, Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών
      Θεοφύλακτος Φραγκίσκος – Διευθύνων Σύμβουλος PRISMA CONSULTING

Τα τρία καλύτερα επιχειρηματικά σχήματα θα βραβευτούν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:09