26/06/2019 20:29:27
18.12.2009

Ο διάβολος κρύβεται στο Διαδίκτυο

Ο διάβολος κρύβεται στο Διαδίκτυο  - Media

Υπερορθόδοξοι ραβίνοι προειδοποιούν με ανακοινώσεις στις εφημερίδες ενάντια στους κινδύνους που κρύβει το Διαδίκτυο για τις «ψυχές των Εβραίων» καλώντας τους πιστούς να μην αφήνονται να παγιδεύονται από τις «λεγόμενες υπερορθόδοξες ιστοσελίδες». Οι ραβίνοι ζητούν από τους πιστούς να μην βλέπουν αυτές τις σελίδες, να μην συνεργάζονται μαζί τους και να μην δημοσιεύουν εκεί αγγελίες, ακριβώς όπως απαγορεύεται να κάνουν το ίδιο και στην τηλεόραση.

«Προειδοποιήσαμε ήδη κατά το παρελθόν για τους κινδύ- νους που ενέχει το Διαδίκτυο για τις ψυχές των Εβραίων που πέφτουν στα δίχτυα του» υπενθυμίζουν 21 προσωπικότητες των υπερορθόδοξων Εβραίων στις δημοσιευόμενες ανακοινώ- σεις. Στην πραγματικότητα πίσω από τις ανακοινώσεις κρύβεται το γεγονός ότι οι υπερορθόδοξοι, που αποτελούν περίπου το 10% του εβραϊκού πληθυσμού στο Ισραήλ, αμφισβητούν ολο- ένα και περισσότερο τις απαγορεύσεις των ραβίνων τους, που τους προειδοποιούν συνεχώς για τους φοβερούς κινδύνους που κρύβονται μέσα στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Οι ραβίνοι απαγορεύουν γενικώς την πλοήγηση στο Διαδίκτυο, διότι κινδυνεύει εκεί κανείς «να πέσει σε ανήθικες ιστοσελίδες»...

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.