search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 05:47
MENU CLOSE

Κερέ: Η ΕΚΤ δεν έχει βεβαιωθεί ακόμη για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους

05.07.2017 11:37
Κερέ: Η ΕΚΤ δεν έχει βεβαιωθεί ακόμη για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους - Media

 

Οι χώρες της Ευρωζώνης δεν είναι ακόμη επαρκώς σαφείς για το είδος της ελάφρυνσης του χρέους που πιθανόν θα προσφέρουν στην Ελλάδα, ώστε να βεβαιωθεί η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ότι το χρέος της είναι βιώσιμο, δήλωσε σήμερα το μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της ΕΚΤ, Μπενουά Κερέ.

«Υπήρξαν κάποιες σκέψεις από τους υπουργούς για το τι θα ήταν πιθανόν διατεθειμένοι να κάνουν το επόμενο έτος όσον αφορά τα μέτρα για το χρέος, αλλά δεν είναι πολύ συγκεκριμένες», είπε ο Κερέ σε συνέντευξη τύπου, προσθέτοντας: «Κατά την άποψή μας, και αυτή είναι ίσως μία εκτίμηση που κάνει και το ΔΝΤ, αυτές δεν είναι αρκετές για εμάς για να μειώσουν τις ανησυχίες για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους, η οποία είναι προϋπόθεση για την έναρξη του QE. Θέλουμε να είμαστε βέβαιοι… και δεν είμαστε έως τώρα».

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15