search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:49
MENU CLOSE

Στα «κάγκελα» θαυμάστρια της Adele για την ακύρωση των συναυλιών της: Έδωσε 6000 λίρες άδικα

06.07.2017 08:19
Στα «κάγκελα» θαυμάστρια της Adele για την ακύρωση των συναυλιών της: Έδωσε 6000 λίρες άδικα  - Media

 

Δυσαρεστημένοι είναι πολλοί από τους θαυμαστές της Adele μετά την απόφασή της να ακυρώσει τις συναυλίες της και να διακόψει τις περιοδείες της.

Μάλιστα, μια δασκάλα μουσικής σε σχολείο που θαυμάζει την Adele και ταξιδεύει όπου τραγουδά προκειμένου να την απολαύσει από κοντά, ξεσπά στο διαδίκτυο καθώς ξόδεψε πολλά χρήματα για να παραβρεθεί στο σημείο των συναυλιών με αυτές να ακυρώνονται η μία μετά την άλλη.

Ο λόγος για την Lori Shortall που δηλώνει χαρακτηριστικά: “Αυτή είναι η τρίτη φορά που χάνω τα χρήματά μου επειδή ακυρώνονται οι συναυλίες σου την τελευταία στιγμή. Γνωρίζω ότι είναι δική μου επιλογή να ταξιδέψω για να σε δω αλλά αυτό είναι απίστευτο. Έχω ξοδέψει τόσα χρήματα και τελικά δεν έχω καταφέρει να σε δω. Σε παρακαλώ βοήθησέ με! Το μόνο που ζητώ είναι πέντε λεπτά από τον χρόνο σου και μια κούπα τσάι”.

Μιλώντας στη “The Sun” η γυναίκα τόνισε ότι δεν κατηγορεί την Adele καθώς αντιλαμβάνεται την ανάγκη της να προστατεύσει τη φωνή της, ωστόσο, δεν μπορεί να συμβιβαστεί με την ατυχία της. Μάλιστα, η δυσαρεστημένη θαυμάστρια δημιούργησε μια ψεύτικη φωτογραφία μέσω photoshop, καθώς θεωρεί, πλέον, ότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και να βρεθεί δίπλα στην Adele. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:35