search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:03
MENU CLOSE

Απίστευτη απάτη στα Χανιά: Παρίστανε τον αστυνομικό και απέσπασε 300 ευρώ από ηλικιωμένη

06.07.2017 09:59
Απίστευτη απάτη στα Χανιά: Παρίστανε τον αστυνομικό και απέσπασε 300 ευρώ από ηλικιωμένη - Media

Μια απίστευτη καταγγελία εξαπάτησης ηλικιωμένης γυναίκας έγινε στα Χανιά.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την καταγγελία στο  zarpanews.gr το περιστατικό σημειώθηκε πριν από μερικές εβδομάδες στο κέντρο των Χανίων και ειδικότερα στο χώρο στάθμευσης στην Ρεγγίνα.

Η γυναίκα είχε σταθμεύσει το Ι.Χ της, εντός του χώρου στάθμευσης, για να κάνει κάποια προσωπική της δουλειά στο κέντρο της πόλης.

Επιστρέφοντας, είδε ένα άτομο που φορούσε κάποια στολή να επιχειρεί να αφαιρέσει τις πινακίδες κυκλοφορίας από το αυτοκίνητο της.

Όταν ζήτησε το λόγο, για το γιατί συμβαίνει αυτό, ο άνδρας, ηλικίας περίπου 30-35 χρόνων τις είπε πως είναι δημοτικός αστυνομικός και για να μην της πάρει τις πινακίδες, θα πρέπει να του δώσει 300 ευρώ.

Η γυναίκα για να μην τις πάρουν τις πινακίδες, έδωσε τα χρήματα, ενώ ο άνδρας τις πήρε τόσο το δίπλωμα όσο και την αδεία κυκλοφορίας του οχήματος και έγινε καπνός.

Εξιστορώντας σε οικεία της πρόσωπα το περιστατικό, η ηλικιωμένη αντιλήφθηκε πως είχε πέσει θύμα απάτης, από επιτήδειο, που φορώντας κάποια στολή εξαπατά ηλικιωμένα άτομα.

Πηγή: zarpanews.gr

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:59