search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:36
MENU CLOSE

Λάρισα: Άκαρπες οι έρευνες για τους γονείς του παιδιού που περιφερόταν μόνο του στο δρόμο

06.07.2017 15:03
Συναγερμός στο Νοσοκομείο Βόλου: Αγοράκι 3 ετών έμεινε μόνο του – Η μητέρα του έφυγε στο εξωτερικό - Media

 

Χωρίς αποτέλεσμα συνεχίζεται η έρευνα των Αρχών για τον εντοπισμό των γονιών του μικρού παιδιού, το οποίο βρέθηκε να περπατά χθες Τετάρτη, σε περιοχή της Λάρισας.

Όπως δήλωσε ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δημήτρης Δεληγιάννης, στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η έρευνα από την Αστυνομία για τον εντοπισμό των γονιών του συνεχίζεται με τη συμβολή και της Κοινωνικής Υπηρεσίας του δήμου ενώ «τα σενάρια για την υπόθεση είναι πολλά».

«Το παιδάκι είναι σε καλή κατάσταση. Είναι λειτουργικό και εξοικειωμένο με ξένους ανθρώπους, ενώ φαίνεται να καταλαβαίνει κάποιες λέξεις ρομά», πρόσθεσε ο αντιδήμαρχος σχετικά με το αγοράκι, 1,5 έως 2 ετών, που εντοπίστηκε χθες το πρωί να περιφέρεται μόνο του στη περιοχή του Φρουρίου της Λάρισας.

Υπενθυμίζεται ότι το αγοράκι εντοπίστηκε χθες από την Αστυνομία, μετά από κλήση που δέχθηκε για το περιστατικό.

Αρχικά είχε μεταφερθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση της πόλης και μετά σε δομή της Υπηρεσίας Πρόνοιας του Δήμου Λάρισας, όπου φιλοξενείται μέχρι αυτήν τη στιγμή.

Παιδοψυχολόγοι και γιατροί προσπαθούν να βοηθήσουν το μικρό αγοράκι.

Δεν μιλά σε κανέναν και δεν ανταποκρίνεται σε όσους του απευθύνονται.

Οι πληροφορίες λένε πως το γεγονός πως δεν ανταποκρίνεται μπορεί να οφείλεται στο ότι είναι πολύ μικρό ή στο ότι δεν κατανοεί τη γλώσσα ή ακόμη και στη συναισθηματική του κατάσταση. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:36