search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:27
MENU CLOSE

Η Μελάνια «θάμπωσε» και τους Γερμανούς – Στο Αμβούργο το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ για την G20 (Photos)

06.07.2017 17:27
Η Μελάνια «θάμπωσε» και τους Γερμανούς - Στο Αμβούργο το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ για την G20 (Photos) - Media

 

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ έφτασε στο Αμβούργο, όπου την Παρασκευή και το Σάββατο θα συμμετάσχει στη σύνοδο κορυφής της G20, της ομάδας των 20 πιο ανεπτυγμένων βιομηχανικά χωρών. Ο Αμερικανός πρόεδρος κινδυνεύει να βρεθεί απομονωμένος με αφορμή την πολιτική του για το κλίμα αλλά και να γίνει στόχος των αντικαπιταλιστών διαδηλωτών που απειλούν να διαταράξουν τη σύνοδο αυτή.

Ο Τραμπ, ο οποίος κατέβηκε από το προεδρικό αεροσκάφος στο αεροδρόμιο Χέλμουτ Σμιτ μαζί με τη σύζυγό του Μελάνια, που έκλεψε για μια ακόμα φορά την παράσταση, βρίσκεται αντιμέτωπος με τους άλλους ηγέτες των μεγάλων οικονομιών αφού αποφάσισε τον περασμένο μήνα να αποσύρει τις ΗΠΑ από τη συμφωνία του Παρισιού για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής. Στο περιθώριο της συνόδου, θα συναντηθεί αύριο με τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν.

Η εμπορική πολιτική του είναι άλλο ένα θέμα που θα βρεθεί στο επίκεντρο της συνόδου.

Από την πλευρά τους, οι διαδηλωτές υποδέχονται τον Αμερικανό πρόεδρο και τους άλλους ηγέτες με το σύνθημα “Καλώς ήλθατε στην κόλαση”.

Οι εργασίες της συνόδου θα ξεκινήσουν επισήμως αύριο και το κοινό ανακοινωθέν των ηγετών σχετικά με τα θέματα στα οποία θα καταφέρουν να συμφωνήσουν θα δοθεί στη δημοσιότητα το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο αμερικανός Πρόεδρος συναντήθηκε ήδη με την καγκελάριο της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, με τις πρώτες φωτογραφίες από τις… χειραψίες να έχουν δει ήδη το “φως” της δημοσιότητας.

Πηγή: ΑΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:25