search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:20
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Ένταση σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ για …ένα παιδικό ποδήλατο

06.07.2017 17:49
Θεσσαλονίκη: Ένταση σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ για ...ένα παιδικό ποδήλατο - Media

 

Ένταση προκλήθηκε πριν από λίγο σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ που πραγματοποιεί το δρομολόγιο Άγιος Παντελεήμων – Βενιζέλου (αριθμός 33) όταν σε μία από τις στάσεις ανέβηκε μία μητέρα έχοντας μαζί το γιο της και το μικρό τρίκυκλο ποδηλατάκι του από αυτά που τα καθοδηγούν οι γονείς με μια χειρολαβή που υπάρχει πίσω από το κάθισμα.

Η μητέρα προσπάθησε να ανεβεί από την μπροστινή πόρτα.

Ο οδηγός επειδή δυσκολευόταν της είπε να πάει και να ανεβεί από τη μεσαία πόρτα όμως η γυναίκα αντέδρασε και τελικά ανέβηκε από την μπροστινή πόρτα και κατευθύνθηκε προς τα πίσω. Τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα επακολουθούσε.

Έπειτα από λίγες στάσεις η μητέρα ξαναπήγε μπροστά ζητώντας από τον οδηγό τα στοιχεία του καθώς όπως έλεγε της μίλησε προσβλητικά. Ο οδηγός δεν τα έδωσε και αποφάσισε να καλέσει επόπτη του ΟΑΣΘ για να επιληφθεί του θέματος.

Η γυναίκα με τη σειρά της αποφάσισε να τηλεφωνήσει στην αστυνομία με αποτέλεσμα το λεωφορείο να ακινητοποιηθεί επί της οδού Τσιμισκή στο ύψος της Αγίας Σοφίας, όλοι οι επιβάτες να κατεβαίνουν αναγκαστικά από αυτό και τους δύο εμπλεκόμενους να περιμένουν την αστυνομία και τον επόπτη του ΟΑΣΘ για να λύσει το θέμα που δημιουργήθηκε. 

Πηγή: seleo.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:19