search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:21
MENU CLOSE

Η Μαρία Μενούνος αποκαλύπτει πώς ανακοίνωσε στους γονείς της ότι έχει όγκο στον εγκέφαλο

06.07.2017 18:25
Η Μαρία Μενούνος αποκαλύπτει πώς ανακοίνωσε στους γονείς της ότι έχει όγκο στον εγκέφαλο - Media

 

«Το να το πω στους γονείς μου ήταν το πιο σκληρό κομμάτι». Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια, που συγκλονίζει με την περιπέτεια της υγείας της, εξομολογήθηκε πως μίλησε στους γονείς της για τον όγκο στον εγκέφαλο.
Η Μαρία Μενούνος, η οποία παραιτήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό «E! Entertainment», μετά από τρία χρόνια συνεργασίας, επισημαίνει πως έλαβε τη διάγνωση την άνοιξη, ωστόσο, δεν είπε τίποτα στους γονείς της μέχρι να έρθει η στιγμή του χειρουργείου, στις 8 Ιουνίου.

«Το να το πω στους γονείς μου ήταν το πιο σκληρό κομμάτι», επισημαίνει στο People η Μαρία και περιγράφει τις σκηνές που έλαβαν χώρα στο σπίτι τους, τρεις ημέρες πριν μπει στο νοσοκομείο. «Πήγαμε με τον αρραβωνιαστικό μου στο δωμάτιό τους και τους είπα “έχουμε κάτι να σας πούμε”. Κάθε φορά που το λέω αυτό, ο κόσμος λέει “είσαι έγκυος” και ήταν κάπως “όχι, δεν είναι κάτι καλό”», περιγράφει.

«Είπα στη μητέρα μου “θέλω να καταλάβεις ότι εσύ έχεις καρκίνο στον εγκέφαλο, δεν είναι όμως όλοι οι όγκοι καρκινικοί. Βρήκαμε έναν όγκο μέσα μου. Θα κάνουμε επέμβαση την Πέμπτη”».

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι γονείς της παρουσιάστριας σοκαρίστηκαν, ωστόσο, η ίδια κράτησε θετική στάση, την οποία, όπως λέει, εμπνέεται από τη μητέρα της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:20