search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:47
MENU CLOSE

Η Γκόριτσα στον δρόμο του Πανιώνιου για το Europa League

06.07.2017 20:45
Η Γκόριτσα στον δρόμο του Πανιώνιου για το Europa League - Media

 

Πέρασε αλλά με θρίλερ η Γκόριτσα το εμπόδιο της Σιράκ κι έτσι θα βρεθεί στον δρόμο του Πανιώνιου για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Την Γκόριτσα θα βρει απέναντί του στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League o Πανιώνιος. Οι Σλοβένοι, που είχαν μεγάλο πλεονέκτημα έπειτα από τη νίκη τους με 2-0 στην έδρα της Σιράκ, παραλίγο να τα κάνουν μαντάρα. Στο δεύτερο ματς στο «σπίτι» τους ήρθαν ισόπαλοι 2-2 όμως «καρδιοχτύπησαν».

Στο 13ο λεπτό, ο Πρλγεβιτς άνοιξε άθελά του το σκορ και η Γκόριτσα αγκάλιασε την πρόκριση. Η χαλαρότητα παραλίγο να κοστίσει στους γηπεδούχους, καθώς οι Αρμένιοι δεν το έβαλαν κάτω και γύρισαν το ματς με γκολ των Κάμπα (34’) και Μπιτσκαγιάν (56’). Στα τελευταία λεπτά το παιχνίδι έγινε ροντέο, όμως η Σιράκ δεν κατάφερε να φέρει τα πάνω-κάτω και στο φινάλε ο Οσούγι (90+2’) διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Έτσι, ο Πανιώνιος θα υποδεχτεί την Γκόριτσα στη Νέα Σμύρνη στις 13 Ιουλίου για το πρώτο ματς, ενώ ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στη Σλοβενία στις 20 Ιουλίου.

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:46