11/12/2019 11:17:27

Τούρκοι χάκερ προκαλούν τους Έλληνες Anonymous – Ο κυβερνοπόλεμος συνεχίζεται (Video)

 Τούρκοι χάκερ προκαλούν τους Έλληνες Anonymous – Ο κυβερνοπόλεμος συνεχίζεται (Video) - Media

 

Ύστερα από κυβερνοεπίθεση των Ελλήνων Anonymous στο δίκτυο του χρηματιστηρίου της Τουρκίας τα ξημερώματα, Τούρκοι χάκερ απάντησαν μέσω βίντεο που ανήρτησαν στο διαδίκτυο.

Στο βίντεο, επισημαίνουν ότι :

«Ως οι Anonymous της Τουρκίας, ανακοινώνουμε ότι είμαστε ενάντια σε όποιον επιτίθεται στη χώρα μας.

Καθώς είχαμε ρίξει τους ρωσικούς στρατηγικούς server (διακομιστές)του κράτους χωρίς καμία προειδοποίηση στους Ρώσους χάκερ και στους υποστηρικτές τους από τη ρωσική ομάδα Anonymous στις 25 Δεκεμβρίου του 2015, μπορούμε να ρίξουμε όλους τους στρατηγικούς server της Ελλάδας χωρίς καμία προειδοποίηση στην ελληνική ομάδα χάκερ και τους υποστηρικτές τους.

Επιπλέον, θα θέλαμε να πούμε ότι θα υποστηρίξουμε την ομάδα ASLAN NEFERLER TEAM.

Αυτό δεν είναι προειδοποίηση ή πρόκληση.

Είμαστε οι Anonymous της Τουρκίας. Είμαστε λεγεώνα. Δεν συγχωρούμε. Δεν ξεχνάμε. Να μας περιμένετε».

Ωστόσο, δεν άργησε να έρθει και η αντεπίθεση από την ελληνική ομάδα των Anonymous, η οποία έριξε τον server FTP του λειτουργικού συστήματος Debian Linux που χρησιμοποιείται ευρέως στην Τουρκία με αποτέλεσμα να παρουσιάζει δυσλειτουργίες. Αναμένονται κι άλλα διαδικτυακά "χτυπήματα"...

Αργότερα την Παρασκευή, οι Έλληνες χάκερ διέρρευσαν κωδικούς πρόσβασης στελεχών τουρκικής εταιρείας παροχής ηλεκτρικού ρεύματος.

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.