search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:17
MENU CLOSE

Παππάς: Ο αριθμός 7 αφήνει πάρα πολύ λίγα περιθώρια για θεματικές άδειες

07.07.2017 10:41
Παππάς εναντίον Star: Ο ένας κλέφτης κάνει αγωγή στον ιδιοκτήτη του σπιτιού επειδή πήρε λιγότερα... - Media

 

Σχολιάζοντας την χθεσινή απόφαση του ΕΣΡ για τον καθορισμό 7 τηλεοπτικών αδειών εθνικής εμβέλειας ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς ανέφερε πως «ο αριθμός 7 αφήνει πάρα πολύ λίγα περιθώρια για θεματικές άδειες», ασκώντας κριτική στον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη αλλα και στο ΠΑΣΟΚ που μιλούσαν για απεριόριστο αριθμό αδειών.

«Θα ζητήσετε συγνώμη για αυτά που λέγατε για απεριόριστο αριθμό;» σημείωσε απαντώντας στον Ανδρέα Λοβέρδο σε ερώτηση για τις τηλεοπτικές άδειες. 

Ο Νίκος Παππάς έστειλε σαφές μήνυμα προς τους ιδιοκτήτες τηλεοπτικών σταθμών να μην ετοιμάζουν απολύσεις καθώς υπενθύμισε πως ο νόμος προβλέπει ότι απαιτούνται τουλάχιστον 400 θέσεις εργασίας για κάθε τηλεοπτικό σταθμό που θα διεκδικήσει άδεια εθνικής εμβέλειας. «Στέλνω μήνυμα σε αυτούς που χρησιμοποίησαν τους εργαζόμενους ως ασπίδα και έχουν αρχίσει τις απολύσεις σε Star και ΣΚΑΙ», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής και πρόσθεσε: «Να ετοιμάζονται για business plan με προσλήψεις». «Οι εργαζόμενοι στα κανάλια θα είναι 2.800 όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία» σημείωσε ο Νίκος Παππάς, ρίχνοντας το «καρφί» του προς την πλευρά του Ανδρέας Λοβέρδου λέγοντας πως «ας μην ποντάρουν στη βοήθεια τη δική σας». 

Από την πλευρά του ο Ανδρέας Λοβέρδος υποστήριξε πως ο Νίκος Παππάς κατέθεσε αντισυνταγματική τροπολογία για την εκπομπή των τηλεοπτικών προγραμμάτων σε υψηλή (HD) και τυπική ευκρίνεια μέχρι το 2021 και προχώρησε στην εκτίμηση ότι και ο επόμενος διαγωνισμός που θα διενεργηθεί από το ΕΣΡ θα ακυρωθεί από τη δικαιοσύνη. «Είστε τελειωμένοι» ανέφερε ο Ανδρέας Λοβέρδος λέγοντας πως η «χώρα είναι στα όρια της δημοκρατικής εκτροπής». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:17