search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 20:55
MENU CLOSE

Το «αντίο» της Πόπης Τσαπανίδου στο τηλεοπτικό κοινό (Video)

07.07.2017 12:14
Το «αντίο» της Πόπης Τσαπανίδου στο τηλεοπτικό κοινό (Video) - Media

 

Τελευταία εκπομπή σήμερα στο Star για την Πόπη Τσαπανίδου και το Live U. Η αγαπημένη δημοσιογράφος έκανε έναν μίνι απολογισμό των τελευταίων χρόνων, και της εκπομπής που παρουσίαζε, αφήνοντας ερωτήματα για το τηλεοπτικό της μέλλον.

«Φίλες, φίλοι, σας αφήνουμε για να σας παραδώσουμε στην επόμενη εκπομπή, στη Ζήνα Κουτσελίνη, θέλω να σας πω ότι περάσαμε 11 χρόνια μαζί και σας ευχαριστώ ειλικρινά μέσα από την καρδιά μου για όλη αυτή την υπέροχη παρέα που κάναμε τόσα χρόνια ο ένας στον άλλον. Εσείς σε μένα κι εγώ σε σας. Νομίζω ότι μεγαλώσαμε μαζί, περάσαμε εύκολες καταστάσεις, δύσκολες καταστάσεις.

Κλείνει ωραίος κύκλος στην εντεκαετία και πολύ σας ευχαριστώ! Μαζί ευχαριστώ και όλους τους ανθρώπους με τους οποίους έχω συνεργαστεί όλα αυτά τα χρόνια, πίσω από τις κάμερες σε όποιο πόστο κι αν ήμουνα. Να είσαστε καλά, καλό καλοκαίρι και να μην ξεχνάτε ότι στο τέλος το καλό θα νικήσει! Γεια σας! Καλό καλοκαίρι!» είπε η δημοσιογράφος και αμέσως κατευθύνθηκε backstage χαιρετώντας και φιλώντας έναν έναν τους συνεργάτες της πίσω από τις κάμερες», είπε. 

Δείτε το κλείσιμο της εκπομπής στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: youweekly.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 20:52