search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 07:46
MENU CLOSE

«Το γενναίο μου αγόρι είναι μαζί με τους Αγγέλους…» – Σπαρακτικό μήνυμα της μητέρας του 6χρονου Μπράντλεϊ που συγκλόνισε με τη μάχη του

07.07.2017 16:16
«Το γενναίο μου αγόρι είναι μαζί με τους Αγγέλους...» - Σπαρακτικό μήνυμα της μητέρας του 6χρονου Μπράντλεϊ που συγκλόνισε με τη μάχη του - Media

 

Ο Μπράντλεϊ Λόουρι στη γειτονιά των Αγγέλων, αφού το μεσημέρι της Παρασκευής έχασε την πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο.

Η είδηση του θανάτου συγκλονίζει. Από το μεσημέρι της Παρασκευής, ο Μπράντλεϊ Λόουρι είναι στη γειτονιά των Αγγέλων, μετά την πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο.

Ο 6χρονος που έσπασε εκατομμύρια καρδιές με το χαμόγελο και τη μαχητικότητά του δεν άντεξε και η μητέρα του Gemma έγραψε στο facebook «Το γενναίο μου αγόρι είναι από σήμερα μαζί με τους Αγγέλους. Ηταν ο μικρός μας σούπερ – ήρωας, έδωσε το μεγαλύτερο αγώνα. Δεν υπάρχουν λόγια να σας περιγράψουμε πόσο σπασμένη είναι η καρδιά μας. Σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξη, αλλά και τα ευγενικά σας λόγια. Κοιμήσου βαθιά μωρό μου και πέτα ψηλά με τους Αγγέλους». 

Πηγή: gazzetta

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 03:32