search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:13
MENU CLOSE

Λαγανάς: Αυτός είναι ο 22χρονος τουρίστας που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου (Photos)

07.07.2017 17:11
Έδινε ρέστα σε πλαστά ευρώ στους πελάτες του στη λαϊκή - Media

 

Το γύρο της Ελλάδας και όχι μόνο κάνει η είδηση του άγριου ξυλοδαρμού μέχρι θανάτου 22χρονου Αμερικάνου τουρίστα στον Λαγανά Ζακύνθου.

 

Σύμφωνα με το ermisnews.gr, πρόκειται για τον 22χρονο Χέντερσον Μπακαρί με καταγωγή από το Τέξας που τα τελευταία χρόνια ζούσε στη Φλόριντα και πήγε, πριν από λίγες ημέρες στη Ζάκυνθο για να απολαύσει τις καλοκαιρινές του διακοπές με την παρέα του. Ένα όνειρο ζωής, όπως αναφέρουν όσοι τον γνωρίζουν, που όμως έμελλε να εξελιχθεί στον χειρότερο εφιάλτη για τους οικείους του αλλά και για τον ίδιο. 

Η Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου προχώρησε σε συλλήψεις ενός 34χρονου ημεδαπού και ενός 32χρονου Βρετανού υπηκόου Σέρβικης καταγωγής οι οποίοι σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου που δόθηκε στην δημοσιότητα από την Ελληνική Αστυνομία προκάλεσαν τον θανάσιμο τραυματισμό του άτυχου 22χρονου τουρίστα.  

Οι δυο συλληφθέντες βρίσκονται αντιμέτωποι με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται για την ταυτοποίηση περισσότερων ατόμων. 

Το Δελτίο τύπου αναφέρει αναλυτικά:

«Συνελήφθησαν, σήμερα (7-7-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες, στον Λαγανά Ζακύνθου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, 34χρονος ημεδαπός και 32χρονος Βρετανός υπήκοος Σέρβικης καταγωγής, για τον θανάσιμο τραυματισμό 22χρονου υπηκόου Η.Π.Α, μετά από συμπλοκή σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία της έρευνας, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, ο 22χρονος υπήκοος Η.Π.Α, δέχθηκε σε διάφορα σημεία του σώματός του θανάσιμα χτυπήματα, από ομάδα θαμώνων καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, στην περιοχή του Λαγανά.

Από την έρευνα που πραγματοποιεί το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου, ταυτοποιήθηκαν μεταξύ των δραστών, ο 34χρονος ημεδαπός και ο 32χρονος αλλοδαπός, οι οποίοι και συνελήφθησαν λίγη ώρα μετά το συμβάν.

Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της συμπλοκής, ενώ οι έρευνες για την ταυτοποίηση και άλλων ατόμων συνεχίζονται».

Ταυτοποιήθηκαν ακόμα δυο

Στην ταυτοποίηση δύο ακόμα ατόμων που συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του 23χρονου Αμερικανού τουρίστα έξω από μπαρ στον Λαγανά Ζακύνθου προχώρησαν οι Αρχές.

Πρόκειται για δύο 22χρονους σερβικής καταγωγής, οι οποίοι συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο κρατητήριο, μαζί με τον συμπατριώτη τους και έναν Έλληνα που είχαν βεβαιωθεί ως δράστες από την πρώτη στιγμή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:06