search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 02:25
MENU CLOSE

Ο Ρίνγκο Σταρ γιορτάζει τα γενέθλιά του με νέο τραγούδι (Audio)

07.07.2017 17:45
Ο Ρίνγκο Σταρ γιορτάζει τα γενέθλιά του με νέο τραγούδι (Audio) - Media

 

Ο θρύλος της μουσικής, Ρίνγκο Σταρ, γιόρτασε τα 77α γενέθλιά του σήμερα με ένα τραγούδι με το οποίο απευθύνει έκκληση για περισσότερη αγάπη στον κόσμο και το οποίο θα περιλαμβάνεται στο επόμενο άλμπουμ του.

Το πρώην μέλος του διάσημου συγκροτήματος των Beatles ανακοίνωσε ότι ο επόμενος δίσκος του που ηχογραφήθηκε σε στούντιο, ο 19ος κατά σειρά, θα κυκλοφορήσει την 15η Σεπτεμβρίου και θα έχει τίτλο “Peace and Love”.

Στο άλμπουμ συμμετέχουν πολλά μεγάλα ονόματα της ροκ μουσικής. Μεταξύ αυτών το πρώην «σκαθάρι» Πολ Μακάρτνεϊ.

Ο Ρίνγκο Σταρ παρουσίασε σήμερα το τραγούδι “Give More Love”. Ακολουθώντας πιστά την παράδοση, ο Ρίνγκο Σταρ, με αφορμή τα γενέθλιά του, ενθάρρυνε τους θαυμαστές του να συγκεντρωθούν και να σχηματίσουν με τα δάκτυλά τους το σήμα της ειρήνης.

Ο Πολ Μακάρτνεϊ έγραψε δύο τραγούδια για το νέο άλμπουμ, την πρώτη κοινή ηχογράφηση από το 2010 των δυο μελών των Beatles, των μοναδικών που βρίσκονται εν ζωή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43