search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:01
MENU CLOSE

Η συγκλονιστική δήλωση της οικογένειας του Αμερικανού τουρίστα: Τον χτυπούσαν 10 άτομα μέχρι θανάτου

08.07.2017 08:45
Η συγκλονιστική δήλωση της οικογένειας του Αμερικανού τουρίστα: Τον χτυπούσαν 10 άτομα μέχρι θανάτου  - Media

 

Συγκλονίζει η οικογένεια του 22χρονου Αμερικανού που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου, στον Λαγανά Ζακύνθου. 

«Ο Bakari αγαπούσε να περνά τον χρόνο του με την οικογένεια και τους φίλους του. Του άρεσε πολύ να ταξιδεύει και να γνωρίζει κόσμο» αναφέρεται μεταξύ άλλων στη γραπτή δήλωση της οικογένειας του 22χρονου που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα mystatesman.com.

Ο Bakari χτυπήθηκε μέχρι θανάτου από τουλάχιστον δέκα άτομα, αναφέρει -μεταξύ άλλων- η οικογένειά του. «Ήταν ένας στοχαστής και του άρεσε να ξεκινά νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες», σημειώνουν οι συγγενείς του άτυχου άνδρα που αναφέρουν ότι είχε έρθει στην Ελλάδα για να εργαστεί για τη φωτογράφηση της νέας του συλλογής μόδας. 

Στην ανακοίνωση των οικείων του περιλαμβάνονται και δηλώσεις φίλων του: «Κύριε και κυρία Henderson, ο Bakari ήταν ένας καταπληκτικός φίλος, ένας από τους καλύτερους και παλιότερους φίλους, και ένας από τους πιο αυθεντικούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει» έγραψε ο φίλος του θύματος, Jordan Zylberberg.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50