search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:30
MENU CLOSE

Ο Τόλης γράφει βιβλίο για τη ζωή του

08.07.2017 11:12
Διαψεύδει και ο Τόλης Βοσκόπουλος - Δεν έχω κορωνοϊό (Photo) - Media

 

Βιβλίο για τη ζωή του ετοιμάζει ο άρχοντας της νυχτερινής Αθήνας! Ο Τόλης Βοσκόπουλος έχει ξεκινήσει να καταγράφει στο χαρτί τις αναμνήσεις του από τα δύσκολα παιδικά χρόνια του στην Κοκκινιά, αλλά και από τη μετέπειτα πορεία του, μέχρι που έγινε ηθοποιός και τραγουδιστής. 

Πρόκειται για ένα πολύ γλαφυρό ανάγνωσμα (ο ίδιος το αποκαλεί «ημερολόγιο»), το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες μας, συγκινεί ιδιαίτερα τη σύζυγό του Αντζελα Γκερέκου και την κόρη τους Μαρία κάθε φορά που τους διαβάζει αποσπάσματα. «Ο Τόλης έχει βάλει την καρδούλα του, αλλά και το χιούμορ που διαθέτει σε αυτά που γράφει. Είναι μια κατάθεση ψυχής, που βγάζει πολύ κλάμα, αλλά και γέλιο μαζί» λέει στην «Espresso»άτομο από το περιβάλλον του.

Το βιβλίο αναμένεται να έχει πολύ ενδιαφέρον, καθώς η ζωή του καλλιτέχνη, μέχρι να μπει στο καλλιτεχνικό κουρμπέτι, δεν ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα και περιέχει άγνωστες, αλλά και πιπεράτες στιγμές από αυτήν. Το βέβαιο είναι ότι ο ίδιος απολαμβάνει κάθε στιγμή της συγγραφής του, αφού το κάνει με πολύ κέφι.

Να θυμίσουμε ότι ο «Τόλιος», όπως τον αποκαλούν χαϊδευτικά οι δικοί του, είναι το στερνοπούλι και μοναδικό αγόρι (ύστερα από 19 γέννες κοριτσιών) μιας πολυμελούς οικογένειας, με πατέρα που εργαζόταν στα Λεμoνάδικα του Πειραιά και στη Λαχαναγορά του Ρέντη, και ο οποίος τον προόριζε για διάδοχό του στη δουλειά. Ομως, ο μικρός και λεπτοκαμωμένος Τόλιος έγινε μεν το «χαμαλάκι», όπως είπε ο ίδιος πολύ αργότερα, αλλά ποτέ δεν είχε στο μυαλό του τα… λεμόνια ως επάγγελμα. Ακολουθώντας τον πατέρα του στην εκκλησία, όπου έψελνε εκπληκτικά, έμαθε από πολύ μικρός τα μυστικά της βυζαντινής μουσικής, τα οποία αργότερα χρησιμοποίησε στα τραγούδια του ως φτασμένος λαϊκός τραγουδιστής.

Συναυλία στο Κατράκειο

Την περασμένη Τετάρτη ο σπουδαίος Τόλης (που θα δώσει μεγάλη συναυλία στο Κατράκειο Θέατρο την Τρίτη 11 Ιουλίου) βραβεύτηκε από τον δήμαρχο Νίκαιας – Ρέντη Γιώργο Ιωακειμίδη. Προσερχόμενος στην αίθουσα, ο τραγουδιστής συγκινήθηκε με τις θερμές αντιδράσεις των παρευρισκομένων.

«Εδώ γεννήθηκα, εδώ μεγάλωσα, εδώ ήταν τα στέκια μου, η γειτονιά μου, ο τόπος μου. Και στην Αθήνα ακόμη νιώθω ξενάκι. Σκέφτομαι διαρκώς πότε θα ‘ρθω εδώ… Και να, σήμερα, είμαι εδώ» είπε και ο κόσμος τον χειροκρότησε θερμά. Στο πλευρό του είχε τη σύζυγό του Αντζελα Γκερέκου και την πολυαγαπημένη κόρη του Μαρία. «Εύχομαι στον Τόλη να είναι καλά, γερός, δυνατός και να συνεχίσει να δίνει φωτιές σε όλους μας» είπε η πρώην υπουργός, όταν κλήθηκε να μιλήσει για τον σπουδαίο καλλιτέχνη, ο οποίος, ως γνήσιος τζέντλεμαν, της φίλησε το χέρι.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:28