search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:58
MENU CLOSE

Καμμένος «καρφώνει» Παπαχριστόπουλο: Τον ψάχναμε να ψηφίσει

08.07.2017 11:42
Αιχμές Καμμένου για την μεταχείριση Ιερώνυμου από το ΕΣΥ: «Πόσο Χριστιανικό είναι άραγε;...» - Media

 

«Ο κ. Παπαχριστόπουλος επέλεξε να μην έρθει καν στην ψηφοφορία και με αυτόν τον τρόπο να δείξει μία πολιτική στάση, μία πολιτική επιλογή. Μας έκανε εντύπωση και σε μένα και στον πρόεδρο. Και ο πρόεδρος έλεγε εκείνη την ώρα, που είναι ο Θανάσης, αλλά δεν ήρθε», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος αναφερόμενος στην ψηφοφορία που τον ανέδειξε νέο πρόεδρο της βουλής από το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων. 

«Δεν με στεναχώρησε καθόλου η στάση. Νομίζω όταν ξεκαθαρίζονται οι απόψεις των ανθρώπων που συνεργάζεσαι, είναι πολύ στο ενεργητικό μας. Το έχω πει και για τους Συριζαίους. Δεν μπορεί να μπαίνω στη βουλή και να ξέρω ότι κάποιος δεν με θέλει ενώ συγκυβερνούμε. Απλά, μάγκας γίνεσαι όχι εκεί που σε παίρνει, εκεί που πρέπει. Υπάρχει ένας τρόπος συμπεριφοράς του καθενός. Αυτό έχει λήξει», σημείωσε -μεταξύ άλλων- μιλώντας στον Real Fm 97,8  .

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:56