search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 06:54
MENU CLOSE

…Αποκάλυψη Χαϊκάλη: Ο Ανάδρομος Ερμής φταίει για το κόψιμο του «Τι ψυχή θα παραδώσει μωρή»

08.07.2017 12:16
Καστάνη: Ακόμα και ο παπάς, την ώρα που θα με θάβει, θα με ξυπνήσει για να μου πει «Πες μου γιατί σταμάτησε το Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις Μωρή;» - Media

 

Το ξέρατε ότι ο Παύλος Χαϊκάλης ασχολείται με την αστρολογία και μάλιστα ανέφερε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού Επιτέλους Σαββατοκύριακο, ένα απίστευτο περιστατικό που του συνέβη στα επαγγελματικά του. 

«Το 1999-2000 πάω να κλείσω μια πρόταση θεατρική και έχω και μια πρόταση τηλεοπτική. Βλέπω όμως ότι μία δουλειά θα σταματήσει. Έχω κλείσει θεατρικά τον Ταρτούφο. Ο Ταρτούφος του Μολιέρου δεν έχει βγάλει ποτέ σεζόν. Η άλλη πρόταση είναι το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή» του Ρήγα, που ο Αλέξανδρος ερχόταν από μία επιτυχία τους «Δύο Ξένους». Έλεγα λοιπόν ότι το θέατρο δεν πρόκειται να πάει καλά, ήταν εκ των πραγμάτων εκ των ουκ άνευ και πηγαίνω κλείνω ένα φιξ ποσό. Δεν πήγα με ποσοστό όπως πηγαίνω συνήθως, γιατί το φοβήθηκα. Ήξερα λοιπόν ότι μία δουλειά θα σταματήσει.

Ξεκινά πρώτα το «Tι ψυχή θα παραδώσεις» και κάνει 48άρια και λέω όπως το φανταζόμουν θα είναι ο Ταρτούφος. Ξεκινά ο Ταρτούφος και είναι πίτα την πρώτη μέρα, τη δεύτερη και τις καθημερινές να έχει 250 -300 εισιτήρια. Λέω κάτι δεν πάει καλά. Σε 15 μέρες μου ήρθε το μαντάτο πως το «Τι ψυχή θα παραδώσεις» γεια σας. Το οποίο είχε ξεκινήσει και με Ερμή ανάδρομο και λέω δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα. Γίνεται η πρώτη αλλαγή, γιατί άλλαξε το casting και μετά από 2 μήνες ξεκινάνε τα γυρίσματα -πάλι με Ερμή ανάδρομο. Δεν πάει όμως ποτέ το μυαλό σου ότι μια τόσο μεγάλη επιτυχία μπορεί να σταματήσει», είπε. 


Πηγή: gossip-tv.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 06:54