search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:23
MENU CLOSE

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Η Δικαιοσύνη δεν τα πάει καλά

08.07.2017 12:25
Οι πέντε υγιεινές συνήθειες που χαρίζουν 10 χρόνια ζωής - Media

 

Καθεστωτική και πραξικοπηματική χαρακτήρισε την κυβέρνηση η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, σε σημερινή συνέντευξή της στον ΣΚΑΙ.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου έψεξε την κυβέρνηση για το «Όχι» του δημοψηφίσματος, που έγινε «Ναι», «ενάντια στη βούληση του ελληνικού λαού» και σχολίασε τα θέματα γύρω από τη Δικαιοσύνη.

«Η Δικαιοσύνη βάλλεται από πάρα πολλές πλευρές και από την κυβέρνηση και από τους δανειστές αλλά και από το εσωτερικό της. Η Δικαιοσύνη πολύ πρόσφατα δέχθηκε φιρμάνι από την κυβέρνηση για να ανατραπεί το βούλευμα παραπομπής των υπευθύνων του ΤΑΙΠΕΔ για τα 28 ακίνητα της εθνικής τράπεζας. Θυμάστε ότι ο κ. Ντάισελμπλουμ ζήτησε από τον κ. Τσακαλώτο να ανατραπεί το παραπεμπτικό βούλευμα για να εκταμιευτεί η δόση», τόνισε με αφορμή την πρόσφατη ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων.

«Και δυστυχώς αυτό το φιρμάνι έγινε αποδεκτό από τη Δικαιοσύνη, που αναπροσάρμοσε σε μηδενικό χρόνο την κρίση της υποτασσόμενη στους δανειστές», πρόσθεσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Εγώ δεν είμαι από αυτούς που κολακεύω τους δικαστές. Η Δικαιοσύνη είναι πυλώνας της Δημοκρατίας, είναι προϋπόθεση της κοινωνικής συνοχής και δυστυχώς η Δικαιοσύνη αυτή τη στιγμή αποτελεί στόχο των δανειστών και του καθεστώτος. Θέλουν να την καθυποτάξουν και σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό το καταφέρνουν», είπε.  

«Η Δικαιοσύνη κρίνεται καθημερινά, δεν τα έχει πάει καλά» συμπλήρωσε και αναγνώρισε πως «άλλο είναι να κρίνεται και άλλο να βάλλεται».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15