search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:20
MENU CLOSE

Αυτό είναι το πρώτο αεροπλάνο με γυάλινη οροφή – Ο ουρανός με τ’ άστρα (Photos)

08.07.2017 12:57
Ξυλοδαρμός στον Βύρωνα: Σοκάρει ο πατέρας του θύματος - «Έστω και μισό λεπτό να συνεχιζόταν, τα χτυπήματα θα ήταν μοιραία» (Video) - Media

 

Όσοι τυχεροί ταξιδέψουν με το συγκεκριμένο ιδιωτικό τζετ, θα έχουν πραγματικά την ευκαιρία να δουν τον ουρανό και τ’ άστρα, καθώς το Airbus ACJ319neo Infinito jet διαθέτει γυάλινη οροφή.

Το πρωτοποριακό αεροσκάφος σχεδιάστηκε από την Airbus και την Pagaini Automobil, μία ιταλική εταιρία που κατασκευάζει μόλις 45 αυτοκίνητα το χρόνο.

Οι κατασκευαστές και οι σχεδιαστές, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό ώστε οι επιβάτες του τζετ να βιώνουν μία εμπειρία ζωής κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, προσφέροντας πολυτέλειες που όμοιες τους δεν έχουν υπάρξει ξανά σε αεροπλάνο.

Πέρα από τη γυάλινη οροφή, το Airbus διαθέτει τραπεζαρία οκτώ ατόμων, μπαρ, ντουζιέρα, διπλά κρεβάτια και αίθουσα κινηματογράφου.

Η ιδιωτικότητα των επιβατών προστατεύεται από γυάλινα χωρίσματα, που με το πάτημα ενός κουμπιού γίνονται φιμέ, ενώ αν οι επιβάτες βαρεθούν να αντικρίζουν τον ουρανό από τη γυάλινη οροφή, αυτή μπορεί να λειτουργήσει και ως προτζέκτορας προβάλλοντας οποιαδήποτε άλλη εικόνα ζητηθεί.

Το νέο τζετ είναι ακόμα πιο πολυτελές από το Airbus A919neo, που κοστίζει 90 εκατομμύρια ευρώ, οπότε η τιμή του αναμένεται να ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:19