search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 12:07
MENU CLOSE

Πούτιν: Ο Τραμπ της τηλεόρασης δεν έχει καμιά σχέση με τον πραγματικό Τραμπ

08.07.2017 14:59
Πούτιν: Ο Τραμπ της τηλεόρασης δεν έχει καμιά σχέση με τον πραγματικό Τραμπ - Media

 

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε στην σύνοδο της ομάδας των χωρών-μελών της G20 ότι η ρωσική οικονομία είχε ανάπτυξη 3,1% τον Μάιο. Παράλληλα, παραδέχτηκε ότι δεν μπορεί να πει ότι η τάση οικονομικής ανάπτυξης της Ρωσίας, είναι στο σύνολό της υγιής.

Ο ίδιος, επιβεβαίωσε ότι ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ έθεσε την ερώτηση σχετικά με το ζήτημα ενδεχόμενης εμπλοκής της Ρωσίας στην προεκλογική εκστρατεία των ΗΠΑ, το 2016. Όπως δήλωσε ο ίδιος, η Ρωσία συμφωνεί με την άποψη του Τραμπ για την συνεργασία ΗΠΑ-Ρωσίας στον έλεγχο του κυβερνοχώρου.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν παραδέχτηκε ότι έχει πλέον μία προσωπική σχέση με τον Τραμπ, τονίζοντας ότι οι δύο χώρες μπορούν να επιτύχουν το ελάχιστο επίπεδο διμερών σχέσεων το οποίο έχουν ανάγκη και επισήμανε ότι ο πραγματικός Τραμπ, διαφέρει από τον Τραμπ της τηλεόρασης.

Αναφορικά με τις ερωτήσεις που του έκανε ο Αμερικανός πρόεδρος, ο Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε ότι προσπάθησε να του δώσει ρεαλιστικές απαντήσεις. Παράλληλα, για τη νέα εκεχειρία στις νότιες περιοχές της Συρίας, τόνισε ότι είναι το αποτέλεσμα αλλαγής της αμερικανικής στάσης.

Ο Πούτιν δήλωσε επίσης, ότι η Ρωσία δεν θα ανακατευτεί στις γερμανικές εκλογές.

Για τον αγωγό “Nord Stream 2” ο Πούτιν είπε ότι είναι προς το συμφέρον της Ευρώπης, ενώ για την τιμή του υγροποιημένου αμερικανικού φυσικού αερίου, δήλωσε πως είναι ακριβότερη από του αντίστοιχου ρωσικού.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 12:07