search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:56
MENU CLOSE

Διάλογο και με τον ΣΥΡΙΖΑ για την κεντροαριστερά, θέλει ο Σπύρος Δανέλλης από το Ποτάμι

08.07.2017 18:37
Δανέλλης: Ο ΣΥΡΙΖΑ κορμός των δυνάμεων του προοδευτικού χώρου - Media

 

Στην αναζήτηση των προοδευτικών μεταρρυθμίσεων, ενός βιώσιμου αναπτυξιακού μοντέλου, στην οικοδόμηση ενός νέου κοινωνικού κράτους, στη θωράκιση των δικαιωμάτων, στη συμμετοχή της χώρας στη νέα ευρωπαϊκή αρχιτεκτονική δεν μπορείς να αποκλείσεις τον ΣΥΡΙΖΑ», υποστηρίζει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού, Σπύρος Δανέλλης. 

Ο Σπύρος Δανέλλης, σε συνέντευξή του στη «Νέα Σελίδα», υποστηρίζει ότι κατά την αναζήτηση της επόμενης ημέρας στην Κεντροαριστερά δεν μπορεί να αποκλειστεί o ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν επιτρέπεται να φανούμε αδιάφοροι στις δυνάμεις που έχουν παράλληλες μ’ εμάς αναζητήσεις. Ας πάρουν εκείνοι την ευθύνη των δικών τους επιλογών, ιδίως σε ζητήματα όπως η Δικαιοσύνη, η Παιδεία, ο σεβασμός στους θεσμούς» συμπληρώνει.

Ο κ. Δανέλλης στη συνέντευξή του βλέπει θετικά την καταρχήν απόφαση του συνεδρίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για συγκρότηση νέου πολιτικού φορέα «πρέπει όμως να διευκρινιστούν αρκετά πράγματα» επισημαίνει. 

«Εξάλλου» συμπληρώνει «θα πρέπει να υπάρξει και εναρμόνιση μεταξύ των διαφορετικών προσεγγίσεων εντός της ΔΗΣΥ. Το Ποτάμι οφείλει να συμβάλει εποικοδομητικά, όπως έκανε έως τώρα, στη διαμόρφωση και επεξεργασία του προγραμματικού λόγου και των θέσεων του νέου φορέα. Υπάρχει ως βάση το κοινό πόρισμα της Επιτροπής Διαλόγου, που όμως δεν αρκεί. Δεν πίστευα ποτέ ότι η εκλογή της ηγεσίας είναι σημαντικότερη της διαμόρφωσης των πολιτικών προτάσεων του νέου φορέα. Άλλωστε, στη βάση της πολιτικής μας πρότασης θα προσπαθήσουμε να ενεργοποιήσουμε τους πολίτες».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:55