20/01/2019 12:18:31

Πέθανε ο συμβασιούχος υπάλληλος καθαριότητας που τραυματίστηκε στο ΧΥΤΑ Μαυροράχης

Πέθανε ο συμβασιούχος υπάλληλος καθαριότητας που τραυματίστηκε στο ΧΥΤΑ Μαυροράχης  - Media

 

Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο συμβασιούχος υπάλληλος καθαριότητας του δήμου Θεσσαλονίκης, που τραυματίστηκε έξω από το ΧΥΤΑ Μαυροράχης, την περασμένη Κυριακή.

Ο άτυχος 44χρονος είχε τραυματιστεί σοβαρά στη διάρκεια της εναπόθεσης των συμπιεσμένων απορριμμάτων με τους συρόμενους τράκτορες, όταν το ρυμουλκό που συνδέει τους τράκτορες αυτούς αναδιπλώθηκε, σύμφωνα με το μέλος του γενικού συμβουλίου της ΠΟΕ-ΟΤΑ Σάκη Χριστόπουλο που μίλησε στο e-poli.gr, κατά το δρομολόγιο της βραδινής βάρδιας, 

Την τραγική είδηση για το θάνατο του συμβασιούχου που άφησε πίσω τη σύζυγό του και τα δύο τους παιδιά επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ Νίκος Τράκας στην ιστοσελίδα e-poli.gr. 

«Άλλος ένας εργαζόμενος του κλάδου μας θυσίασε τη ζωή του, και μάλιστα παρατασιούχος, που έδινε όλες αυτές τις ημέρες τη μάχη, προκειμένου να δει την εργασία του να γίνεται μόνιμη και σταθερή.
Άραγε όλοι αυτοί που μας κατηγορούσαν, τι έχουν να πουν τώρα; Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και αυτή να είναι η τελευταία μου τέτοια ευχή…», δήλωσε.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.