search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 03:02
MENU CLOSE

Άρον – άρον στην Αθήνα η Μενεγάκη! Γιατί διέκοψε τις διακοπές της (Video)

09.07.2017 12:18
Άρον - άρον στην Αθήνα η Μενεγάκη! Γιατί διέκοψε τις διακοπές της (Video) - Media

 

H λαμπερή παρουσιάστρια επέστρεψε έσπευσμένα στην Αθήνα, αφήνοντας πίσω στην Άνδρο τον Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά. Μπορεί να τελείωσε η εκπομπή της, αλλά οι καλοκαιρινές διακοπές της δεν εξελίσσονται όπως ίσως θα περίμενε. 

Σύμφωνα με τα «Αποκαλυπτικά» διέκοψε τις διακοπές της προκειμένου να βρει με τους συνεργάτες της τρόπους για να «αναστήσει» τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής της.

Οι συσκέψεις που γίνονται είναι απανωτές, και η παρουσιάστρια βλεπει κόσμο για να να ανανεώσει το πάνελ της.

Αυτό που πυροδότησε την επιστροφή της από τις διακοπές της, ήταν έτσι κι αλλιώς ο γάμος του Σάκη Ρουβά και η κηδεία του Μίνωα Κυριακού.

Η παρουσιάστρια εμφανίζεται ιδιαίτερα προβληματισμένη εν όψει της νέας σεζόν, καθ’ ότι φέτος κάθε άλλο παρά κέρδισε το στοίχημα της τηλεθέασης. 

Από τους παλιούς της συνεργάτες, αυτοί που πήραν πράσινο φως για του χρόνου είναι οι Τάσος Τεριάκης, Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος και Φωτεινή Πετρόγιαννη.

Εκείνη που φαίνεται ότι δεν θα είναι του χρόνου είναι η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, η οποία φαίνεται ότι πλήρωσε τη νύφη.

Αναφορικά με την Ελένη Γελαλή και τον Γρηγόρη Γκουντάρα, η Ελένη είναι ιδιαίτερα προβληματισμένη αναφορικά με το μέλλον τους στην εκπομπή, ενώ από την εκπομπή θα αποχωρήσει, όπως όλα δείχνουν, και η Κατερίνα Ζαρίφη, ενώ τον δρόμο της επιστροφής φαίνεται πως παίρνει η Άση Μπήλιου. 

Πηγή: youweekly.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24