search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:45
MENU CLOSE

«Ο Μιχάλης Ασλάνης δεν αυτοκτόνησε…» – Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από τον δικηγόρο του (Video)

09.07.2017 13:48
«Ο Μιχάλης Ασλάνης δεν αυτοκτόνησε…» - Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από τον δικηγόρο του (Video)  - Media

 

«Ο Μιχάλης δεν αυτοκτόνησε. Ο Μιχάλης αγαπούσε τη ζωή, ο Μιχάλης ήθελε να ζήσει, ο Μιχάλης έσκασε. Ήταν τόσο στενοχωρημένος, είχε πέσει σε κατάθλιψη, είχε πολύ υψηλό σάκχαρο, πολύ θέλει ο άνθρωπος; Ήταν ο τρόμος του μην έχει την τύχη του Λάκη Γαβαλά. Πιο πολύ από όλα τον στενοχώρησε η προδοσία των δικών του ανθρώπων». O Aνδρέας Γαβαλάς, δικηγόρος και επιστήθιος φίλος του αδικοχαμένου Μιχάλη Ασλάνη, μίλησε στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» για τον αγαπητό σχεδιαστή μόδας. 

»Τις τελευταίες μέρες ήταν σε κατάσταση πανικού, ο τρόμος του ήταν μην πάει η αστυνομία, τον συλλάβει,και τον πιάσουν τα κανάλια, και τον προφυλακίσουν για τα χρέη του. Λογικό είναι η οικογένειά του να αποποιηθεί την κληρονομιά. Ο Μιχάλης δεν θα αυτοκτονούσε ποτέ!. Είχε απομακρυνθεί από όλους και από όλα. Δεν μπορούσε να πιστέψει ότι τον εκμεταλλεύτηκαν και του έκαναν τόσο κακό» ανέφερε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος του. 

Πηγή: youweekly.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:44