search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 13:13
MENU CLOSE

Κι επίσημα στον Ολυμπιακό ο Οφόε -Θέλει Champions League και τίτλους

09.07.2017 13:54
Οφόε και Σεμπά οι πρώτοι που μένουν εκτός ομάδας στον Ολυμπιακό - Media

Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Βάντις Οτζίτζα Οφόε ο οποίος στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε πως θέλει Champions League και τίτλους.

 

Η ανακοίνωση αυτή βγήκε το μεσημέρι της Κυριακής μιας και ο Οφόε θα πάει κατευθείαν στο Βέλγιο.

«Σας ευχαριστώ για την υποδοχή. Ο λόγος για τον οποίο είμαι εδώ, είναι προφανής: Είμαι εδώ για να συνεισφέρω στην επιτυχία της ομάδας. Ευελπιστώ ότι θα καταφέρω και θα βοηθήσω την ομάδα μου, να επιστρέψει στο Champions League και να κερδίσει τον τίτλο στην Ελλάδα, φυσικά», είπε αρχικά το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού για να προσθέσει

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω, πρώτα από όλα, τους φιλάθλους της ομάδας, για τα μηνύματα τα οποία έχω ήδη λάβει. Φυσικά, ανυπομονώ να τους γνωρίσω στο γήπεδο! Ευελπιστώ ότι θα έχουμε ένα επιτυχημένο… πάντρεμα, εκείνοι και εγώ και ότι μαζί θα κερδίσουμε πολλά παιχνίδια και πολλά τρόπαια!».

Πηγή: gazzetta.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 13:11