search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 13:19
MENU CLOSE

Δεν πάει ο νους σας γιατί δεν τσιμπάνε την Άννα Παναγιωτοπούλου τα κουνούπια (Video)

09.07.2017 16:33
Άννα Παναγιωτοπούλου: Με μούντζωσε ο γιος μου όταν ψήφισα Τσίπρα - Media

 

Για όσα θα ήθελε να κάνει στην τηλεόραση, για Τρεις Χάριτες, για τη ζωή της που έχει αλλάξει μετά το θάνατο του συζύγου της, αλλά και για τον λόγο που δεν την τσιμπούν τα κουνούπια, μίλησε η Άννα Παναγιωτοπούλου. 

«Έχει αλλάξει η ζωή μου μετά το χαμό του συζύγου μου. Δεν είχα ζήσει ποτέ μόνη μου. Πριν να είμαι με τον άντρα μου ζούσα με τη μητέρα μου. Δεν είχα φύγει από το σπίτι μου. Κάπως μου φάνηκε. Αλλά έχω δυο σκυλιά παρέα κι επίσης από πάνω μένει η αδελφή μου και δίπλα ο γιος μου. Απλά δεν έχω έναν άνθρωπο μέσα στο σπίτι», δήλωσε μεταξύ άλλων στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά»

«Δεν με τσιμπάνε τα κουνούπια. Με ακουμπάνε αλλά δεν με τσιμπάνε. Έχω περάσει πολύ παλιά, όταν ήμουν 19 χρονών, μια ηπατίτιδα Α και από τότε δεν με έχει τσιμπήσει ποτέ κουνούπι. Είναι σοφά τα έντομα» εξήγησε. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 11:18