search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:04
MENU CLOSE

Ο Κώστας Καζάκος επί σκηνής στην Επίδαυρο με τη σύζυγό του (Photos)

10.07.2017 09:29
Ο Κώστας Καζάκος επί σκηνής στην Επίδαυρο με τη σύζυγό του (Photos) - Media

 

Από την Παρασκευή 7 Ιουλίου, στο Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου παίζεται ο «Οιδίπους επί Κολωνώ», το κύκνειο άσμα του Σοφοκλή. Στον ομώνυμο ρόλο θαυμάσαμε τον Κώστα Καζάκο, ενώ τη σκηνοθεσία υπέγραψε ο Σταύρος Τσακίρης. Η νέα μετάφραση ανήκει στον Δημήτρη Δημητριάδη και η μουσική στον Μίνο Μάτσα.

Στη σκηνή του αρχαίου θεάτρου της Επιδαύρου απολαύσαμε μια πλειάδα αξιόλογων ηθοποιών όπως ο Δημήτρης Λιγνάδης, η Κόρα Καρβούνη, ο Αρης Τρουπάκης, ο Δημήτρης Ημελλος και ο Δημήτρης Λάλος οι οποίοι απέδωσαν τον μύθο, κάνοντας ταυτόχρονα διάλογο και με το σήμερα. Μάλιστα, στη σκηνή είδαμε και τη σύζυγο του Κώστα Καζάκου, Τζένη Κόλλια, σε μια σπάνια σύμπραξη με τον ηθοποιό.

Μετά την παράσταση είδαμε και την υπόλοιπη οικογένεια, καθώς τα τρία τους παιδιά, ο Αλέξανδρος, η Ηλέκτρα και η Μάγια πήγαν στο καμαρίνι προκειμένου να συγχαρούν τους γονείς τους. Σύσσωμη η οικογένεια πόζαρε με χαμόγελα στον φωτογραφικό φακό.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:01