search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:42
MENU CLOSE

Κόλαση στη Μόρια: Φωτιές και επεισόδια στο hotspot (Videos)

10.07.2017 14:39
Κόλαση στη Μόρια: Φωτιές και επεισόδια στο hotspot (Videos) - Media
 
Στις φλόγες έχουν παραδοθεί αρκετά κοντέινερ και σκηνές στο κέντρο υποδοχής προσφύγων στη Μόρια της Λέσβου. Σε βίντεο που κάνουν το γύρο του διαδικτύου φαίνονται αρκετές εστίες πυρκαγιάς στο κέντρο ενώ η πυροσβεστική δεν μπορεί να επέμβει.
 
Όλα ξεκίνησαν όταν ομάδα μεταναστών κατευθύνθηκε στο προαναχωρησιακό κέντρο (ΠΡΟΚΕΚΑ) που λειτουργεί μέσα στο ΚΥΤ διαμαρτυρόμενοι για τις συνθήκες κράτησης των υπό επαναπροώθηση στην Τουρκία μεταναστών.
 
Η Αστυνομία που έσπευσε να προφυλάξει το ΠΡΟΚΕΚΑ δέχθηκε επίθεση με βροχή από πέτρες και αντέδρασε κάνοντας χρήση χημικών. Μετά από αυτό η σύγκρουση γενικεύτηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ – ΜΠΕ, ήδη έχουν καεί δυο μεγάλες σκηνές και ένα ή δύο κοντέινερ ενώ ομάδες μεταναστών δεν επιτρέπουν στην Πυροσβεστική να μπει μέσα στο ΚΥΤ και να σβήσει τη φωτιά.
 
Μάλιστα τα στελέχη της πυροσβεστικής αποχώρησαν από το χώρο όταν δέχθηκαν επίθεση με πέτρες ενώ ζημιές υπέστη και όχημα της πυροσβεστικής.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:40