search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:46
MENU CLOSE

Διέρρηξαν δυο φορές σπίτι με το νεκρό ιδιοκτήτη μέσα- Κλώτσησαν και τον σκελετό

11.07.2017 06:25
Συνελήφθησαν διακινητές στην Αλεξανδρούπολη: Έκρυψαν Ιρακινή στις αποσκευές - Media

 

Διαρρήκτες μπήκαν δύο φορές σε σπίτι 83χρονου, ο οποίος βρισκόταν νεκρός στο εσωτερικό του από παθολογικά αίτια.

Η σορός ήταν σε προχωρημένη σήψη και ουσιαστικά είχε μείνει μόνο ο σκελετός. Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου, ένας από τους δράστες τον «κλώτσησε» με αποτέλεσμα να αποκολληθεί το κεφάλι, ωστόσο συνέχισε να ψάχνει το εσωτερικό του σπιτιού για χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα. 

Στις 10 Απριλίου 2017 μέσα σε διαμέρισμα στην οδό Ηχούς στο Π. Φάληρο είχαν εντοπίσει τη σορό ενός 83χρονου, ο οποίος φέρεται να κατέληξε από παθολογικά αίτια. Από την εξερεύνηση του χώρου εντοπίστηκαν τα αποτυπώματα ενός 33χρονου Ρουμάνου σεσημασμένου για κλοπές. Ο ίδιος και οι δύο Eλληνες συνεργοί του, ηλικίας 45 και 50 χρόνων, είχαν μπει δύο φορές στο συγκεκριμένο σπίτι, παρότι ο ένοικος βρισκόταν νεκρός στο εσωτερικό του. Η σπείρα στόχευε οικίες οι οποίες είτε ήταν ακατοίκητες, είτε σφραγισμένες για διάφορους λόγους και επιχειρούσε τις κλοπές αντικειμένων από το εσωτερικό τους.

Μετά τη σύλληψή τους έχουν διαπιστωθεί τρεις διαρρήξεις, δύο απόπειρες διάρρηξης και μία υπεξαίρεση.

Με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και παραπέμφθηκαν σε ανακριτή για την κύρια ανάκριση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:45