search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:30
MENU CLOSE

Η «καυτή» τετράδα με συντονιστή τον Λιάγκα

11.07.2017 09:44
Η «καυτή» τετράδα με συντονιστή τον Λιάγκα - Media

 

Δημήτρης Ουγγαρέζος, Σάσα Σταμάτη, Κώστας Γιαννακίδης και Νίκος Ζαχαριάδης – εκτός απροόπτου, αναμένεται να είναι το πάνελ των δημοσιογράφων που θα πλαισιώνει τον Γιώργο Λιάγκα στη βραδινή εκπομπή που θα παρουσιάζει από την επόμενη σεζόν στον ΑΝΤ1.

Τέσσερα πολύ δυνατά ονόματα που με το συντονισμό του κεντρικού παρουσιαστή μπορεί να αποτελέσουν – τουλάχιστον κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις, την έκπληξη της τηλεοπτικής χρονιάς.

Ουγγαρέζος και Σταμάτη έχουν σημαντική εμπειρία στην τηλεόραση, ενώ η συνεργασία και η φιλία τους με τον Λιάγκα, προεξοφλεί την επιτυχία του σχήματος και της εκπομπής! Αφού όσες φορές έχουν βρεθεί και οι τρεις τηλεοπτικά, όχι μόνο δεν έχουν περάσει απαρατήρητοι, αλλά έχουν προκαλέσει συζητήσεις και φυσικά έχουν σαρώσει σε τηλεθέαση!

 

Πηγή: Enimerosi24.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:30