search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:01
MENU CLOSE

Σκάνδαλο με καθηγήτρια: «Ανάγκαζε» τον ανήλικο μαθητή της να κάνει κοπάνα για να συνευρίσκονται σεξουαλικά

12.07.2017 06:31
Ένοχη η καθηγήτρια που έκανε σεξ με μαθητή της σε χωράφι δίπλα από το σχολείο – Στο πλευρό της ο άνδρας της (Photos/Video) - Media

 

Η 25χρονη Ekatherine Pappas, καθηγήτρια σε γυμνάσιο της Βαλτιμόρης των ΗΠΑ, βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα όταν κυκλοφόρησε στο σχολείο ένα βίντεο που την έδειχνε να συνευρίσκεται ερωτικά με έναν μαθητή της.

Το περιστατικό, προφανώς, πήρε διαστάσεις και η νεαρή καθηγήτρια συνελήφθη σχεδόν άμεσα από τις Αρχές.

Το 16χρονο θύμα της αποκάλυψε στην κατάθεση του πως η καθηγήτρια τον προέτρεπε να κάνει κοπάνα από το μάθημα για να τη συναντά σπίτι της, όπου και τον αποπλανούσε.

Μάλιστα, μια από τις φορές που συνέβη αυτό, η νεαρή καθηγήτρια βιντεοσκόπησε τη συνάντηση τους και αυτό ακριβώς το βίντεο ήταν αυτό που κυκλοφόρησε στο σχολείο και έγινε αιτία για τη σύλληψη και την απόλυση της.

Η 25χρονη Ekatherine Pappas καταδικάστηκε σε φυλάκιση ενός χρόνου ενώ για 15 έτη θα πρέπει να είναι καταγεγραμμένη στα μητρώα σεξουαλικά καταδικασμένων ατόμων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:01