search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:53
MENU CLOSE

Ο σύλλογος «Παναθήναια» και η Kärcher, «καθαρίζουν» για λογαριασμό της γειτονιάς σας! (Photos)

12.07.2017 14:05
Ο σύλλογος «Παναθήναια» και η Kärcher, «καθαρίζουν» για λογαριασμό της γειτονιάς σας! (Photos) - Media

 

Άλλη μια γειτονιά της Αθήνας είναι πλέον καθαρότερη και πιο φιλική για τους κατοίκους, αλλά και τους επισκέπτες της, χάρη στην εθελοντική «επιμονή» του συλλόγου «Παναθήναια» και την αποτελεσματικότητα των καθαριστικών μηχανημάτων της Kärcher.

H οδός Μιαούλη, στου Ψυρρή, ακριβώς πίσω από τον σταθμό του Μετρό «Μοναστηράκι», είναι πλέον ένας δρόμος χωρίς graffiti, μουντζούρες, αφίσες και κολλημένες τσίχλες και μάλιστα θα μείνει έτσι για πολύ καιρό!

Εθελοντές και μόνιμοι κάτοικοι πήραν την κατάσταση – και τα μηχανήματα Kärcher – στα χέρια τους και τη Δευτέρα 10 Ιουλίου αφαίρεσαν από τοίχους και πεζοδρόμια ό,τι ασχημαίνει τη ζωή τους.

Στη συνέχεια και για να είναι σίγουροι ότι η γειτονιά τους θα παραμείνει καθαρή για αρκετό καιρό, εφάρμοσαν στις καθαρές επιφάνειες ειδικό υλικό, το οποίο, με λίγο νερό, κάνει πανεύκολο το ξέπλυμα οποιουδήποτε μελλοντικού graffiti και την αφαίρεση αφισών, παιχνιδάκι!

Στο τέλος της «Καθαρής Δευτέρας του Ψυρρή», όπως την ονόμασαν οι κάτοικοι, η Kärcher παραχώρησε μόνιμα ένα σετ καθαριστικών μηχανημάτων στο σύλλογο «Παναθήναια», για να μπορεί να επεμβαίνει να καθαρίζει τη γειτονιά του από ό,τι χαλάει την αισθητική τους.

Η Kärcher και ο σύλλογος «Παναθήναια» θα δώσουν ραντεβού στους κατοίκους και άλλων περιοχών της Αθήνας για περισσότερες καθαρές γειτονιές!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:51