search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:26
MENU CLOSE

Σκληρή αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ κατά Μητσοτάκη: Κρεσέντο λασπολογίας

12.07.2017 16:59
ΣΥΡΙΖΑ προς ΝΔ για τα περί «μετακόμισης» Τσίπρα στα Λεγραινά: Αντί για ανοησίες, ασχοληθείτε με το ΕΣΥ - Media
 
«Ο Κ. Μητσοτάκης προέβη σε ένα νέο κρεσέντο λασπολογίας και καταστροφολογίας, από το προστατευμένο περιβάλλον της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματός του», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.
 
Σχολιάζοντας την ομιλία του προέδρου της ΝΔ ο ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει ότι «ας μην περιμένει, όμως, να γίνει και πιστευτός, όταν ο συνομιλητής του κ. Χριστοφοράκου, υπόσχεται να προασπίσει και να θωρακίσει την, δήθεν, πληττόμενη Δημοκρατία, μαζί με τους κ. Γεωργιάδη και Βορίδη.
 
Άλλωστε, όσες προσπάθειες κι αν κάνει, ο πρόεδρος της ΝΔ, οι λέξεις “παρακράτος” και “καθεστώς” είναι συνυφασμένες, στη μνήμη και τη συνείδηση του ελληνικού λαού με όσα ο ίδιος εκπροσωπεί. Ας μην περιμένει να τον πιστέψει ο κόσμος, όταν μιλάει εκ μέρους των μη προνομιούχων, αυτός που υπόσχεται τη διάλυση του κοινωνικού κράτους, λιγότερους δασκάλους και γιατρούς, αλλά και μειώσεις φόρων για τους οικονομικά ισχυρούς.
 
Σήμερα, βέβαια, για κακή του τύχη, ο Κ. Μητσοτάκης αποφάσισε να κατηγορήσει την κυβέρνηση ακόμα και για την κατάσταση της οικονομίας, την ώρα που η Ευρωπαϊκή Επιτροπή πρότεινε την άρση της διαδικασίας ελέγχου υπερβολικού ελλείμματος για την Ελλάδα. Τόση πολλή είναι η δίψα του για εξουσία, που δεν μπορεί να τηρήσει ούτε καν τα προσχήματα, έστω και για μια μέρα».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:26