search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:51
MENU CLOSE

Στις 21 Ιουλίου η συζήτηση της πρότασης της ΝΔ περί Εξεταστικής για Καμμένο

12.07.2017 18:28
Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής: Θετικό βήμα η έκδοση ομολόγου - Ανάγκη θεσμικής ανασυγκρότησης της χώρας - Media
 
Στις 21 Ιουλίου, ημέρα Παρασκευή, θα διεξαχθεί τελικά στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση της πρότασης που κατέθεσε η ΝΔ για την σύσταση εξεταστικής επιτροπής με αντικείμενο διερεύνησης τις συνομιλίες του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου με τον ισοβίτη Ευθύμιο Γιαννουσάκη. 
 
Σύμφωνα με την Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής το αίτημα είχε αρχικά αποφασιστεί να συζητηθεί στο χρονικό διάστημα 25-28 Ιουλίου, ωστόσο, σήμερα έγινε γνωστό ότι η Βουλή θα κληθεί να αποφασίσει επί της πρότασης της ΝΔ την άλλη Παρασκευή. 
 
Βούτσης: Έγινε ένα πολύ καλό βήμα
Εκτός αυτού, συνομιλώντας με κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, με αφορμή την επιλογή προϊσταμένων της Γενικής Διεύθυνσης Κοινοβουλευτικού Έργου, της Γενικής Διεύθυνσης Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων, της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών και Διοικητικής Υποστήριξης και της Γενικής Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Διοίκησης, Βιβλιοθήκης και Εκδόσεων, τόνισε ότι «έγινε ένα πολύ καλό βήμα για την αξιολόγηση και επιλογή στελεχών. Εφαρμόστηκε για πρώτη φορά στην Βουλή αλλά και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα η καινούργια νομοθεσία για επιλογή γενικών διευθυντών με διευρυμένο τρόπο».
 
Ο πρόεδρος της Βουλής ανέφερε χαρακτηριστικά πως έγινε μια καλή αρχή και πως με αξιοκρατικά κριτήρια αλλά και με ευρεία συναίνεση, αξιολογήθηκαν οι 17 υποψήφιοι για τις τέσσερις θέσεις. 
 
Κοινοβουλευτικός «καύσωνας»
Επίσης γνωστοποίησε ότι το νομοθετικό έργο της Βουλής τις επόμενες τρεις εβδομάδες θα είναι ιδιαίτερα πυκνό καθώς αναμένεται η κατάθεση και η ψήφιση τουλάχιστον 6 νομοσχεδίων, με κάποια εξ’ αυτών με τη διαδικασία του επείγοντος.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:50