search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 15:22
MENU CLOSE

«Φωτιές» άναψε το tweet του Παπαδημούλη για το έλλειμμα

13.07.2017 12:41
Παπαδημούλης: Για το έλλειμμα 15,1% του 2009, την ευθύνη έχουν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, όχι η ΕΛΣΤΑΤ - Media

 

«Φωτιές» άναψε ένα tweet του αντιπροέδρου του Ευρωκοινοβουλίου και ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, για το έλλειμμα.

«Από έλλειμμα 15,1 το 2009, 1,2% φέτος και πλεόνασμα 0,6% το 2018. Βήμα-βήμα βγαίνουμε από την χρεοκοπία κ τα μνημόνια που μας έβαλαν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ», έγραψε ο Δ. Παπαδημούλης.

Το tweet του δεν έμεινε ασχολίαστο από στελέχη άλλων κομμάτων. Συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε:

«Μνημείο θράσους!! Το έλλειμμα μειώθηκε με τους νόμους και τα μέτρα που σκληρά πολέμησε ο ΣΥΡΙΖΑ στις πλατείες και στις πορείες. Αμάν πια!!».

Ο Δ. Παπαδημούλης δεν άφησε το σχόλιο να πέσει έτσι κάτω και απάντησε: «Το έλλειμμα του 15,1% το 2009, δημιουργήθηκε από τις κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που τότε έβριζες και τώρα γλύφεις. Όντως μνημείο θράσους!».

Επίσης, ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, αναφερόμενος και στην παγκόσμια πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ, Γελένα Ισινμπάγιεβα, είπε στον Δ. Παπαδημούλη: «Συνάδελφε τέτοια άλματα χρόνου και λογικής τα ζηλεύει και η Γελένα Ισινμπάγιεβα».

Τέλος, ο ο πρώην υπουργός Οικονομικών και στέλεχος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Φίλιππος Σαχινίδης, έγραψε κι αυτός με τη σειρά του ότι «το έλλειμμα με ΝΔ ήταν: 10,2% το 2008 και 15,1% το 2009. Το ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε την προσπάθεια μείωσης έχοντας απέναντι ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Δεν ξεχνώ».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 15:20