search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:39
MENU CLOSE

Σπαλιάρας: Η αντίδρασή του στον χαρακτηρισμό «κουτσό άλογο» και η δημόσια συγγνώμη του (Video)

14.07.2017 11:47
Σπαλιάρας: Η αντίδρασή του στον χαρακτηρισμό «κουτσό άλογο» και η δημόσια συγγνώμη του (Video) - Media

 

Στην εκπομπή «Πρωινό» παρευρέθη το πρωί της Παρασκευής ο Γιάννης Σπαλιάρας ο οποίος μίλησε για τις εμπειρίες που βίωσε στο ριάλιτι επιβίωσης.  

Μάλιστα, τόσο ο Κώστας Τσουρός όσο και ο Θέμης Γεωργαντάς του δήλωσαν ευθέως ότι η συμπεριφορά του στο Survivor τους φάνηκε εκνευριστική ενώ η Σάσα Σταμάτη του αποκάλυψε ευθαρσώς ότι  τον αποκαλούσε «κουτσό άλογο» λόγω των χαμηλών επιδόσεών του στα αγωνίσματα.

«Δεν σας μιλάω εσάς. Θα ασχοληθώ με τη Φαίη» ήταν η απάντηση του πρώην παίκτη του Survivor, αντιμετωπίζοντας τα πρόσωπα του πάνελ με χιουμοριστική διάθεση.  

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στην πρόσφατη δήλωσή του κατά την οποία είχε υποστηρίξει ότι “οι λαθρομετανάστες ζουν σε καλύτερες συνθήκες απ’ ό,τι οι παίκτες του Survivor” λέγοντας ότι αυτή ήταν μια ατυχέστατη δήλωση για την οποία ζήτησε συγγνώμη. 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:39