search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:09
MENU CLOSE

Λήξη συναγερμού για το ύποπτο δέμα κοντά στο σπίτι του πρέσβη των ΗΠΑ

14.07.2017 14:41
Πάιατ: Η Ελλάδα έχει εξελιχθεί από πηγή προβλημάτων σε πηγή λύσεων - Media

 

Έληξε ο συναγερμός που είχε σημάνει για την αστυνομία από τις 4:35 το απόγευμα, όταν βρέθηκε ύποπτο δέμα κοντά σε κάδο απορριμμάτων, στην οδό Παναγή Κυριακού, στην πλατεία Έλενας Βενιζέλου, απέναντι από το ομώνυμο μαιευτήριο και την οικία του Αμερικανού πρεσβευτή.

Μόλις περίοικοι ειδοποίησαν την αστυνομία, αμέσως υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση και έφθασαν επί τόπου πυροτεχνουργοί για να εξετάσουν και αν χρειαστεί να εξουδετερώσουν το ύποπτο δέμα, ωστόσο, διαπιστώθηκε ότι το κουτί ήταν άδειο και οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. αποχώρησαν.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης η οδός Π. Κυριακού και οι γύρω δρόμοι ήταν αποκλεισμένοι, ενώ στο σημείο βρέθηκε ένα όχημα της Πυροσβεστικής και ένα ασθενοφόρο.

Σημειώνεται ότι ο Αμερικανός πρέσβης βρίσκεται στην Λέσβο για να επισκεπτεί τα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων στη Μόρια και το Καρά Τεπέ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:08