search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:34
MENU CLOSE

Θέλετε να χάσετε βάρος; Τα τρια tips για το πρωϊνό

15.07.2017 10:12
Ανατρέπονται όλα όσα ξέραμε για το πρωινό - Media
 
Μπορεί να σας φανεί παράξενο, ωστόσο, αν θέλετε να χάσετε βάρος, το πρωινό μπορεί να παίξει πολύ σημαντικό ρόλο, καθώς κατά πολλούς διατροφολόγους είναι το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας.
 
Αυτές είναι τρεις συμβουλές για το πρωινό, οι οποίες θα σας βοηθήσουν και να χάσετε βάρος, αλλά και να μην πεινάτε, κάτι που συνήθως οδηγεί στην κατανάλωση ανθυγιεινών σνακ και σε αύξηση του βάρους.
 
1. Πάρτε πρωινό αμέσως μόλις ξυπνήσετε: μελέτες έχουν δείξει ότι το πρωινό βοηθά τον μεταβολισμό μας, ωστόσο, είναι σημαντικό να τρώμε σε διάστημα το πολύ ως μια ώρα αφότου ξυπνήσουμε, ώστε να μειώνουμε το αίσθημα της πείνας.
 
2. Φορτώστε το πρωινό σας με πρωτεΐνες: αυγά, ελληνικό γιαούρτι και άλλες τροφές πλούσιες σε πρωτεΐνες είναι απαραίτητες για ένα καλό πρωινό, ενώ έρευνα έδειξε ότι τα αυγά στο πρωινό αυξάνουν την ταχύτητα με την οποία χάνουμε βάρος.
 
3. Φάτε μια μπανάνα: οι μπανάνες και η βρώμη μας δίνουν αίσθημα κορεσμού και αυξάνουν τις καύσεις, με αποτέλεσμα να χάνουμε λίπος ταχύτερα.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15