search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:11
MENU CLOSE

Ο Ψινάκης δημοσίευσε φωτογραφία από τη βίλα του και τους άφησε όλους άφωνους (photo)

15.07.2017 11:55
Αμήχανος ο Τραμπ, διαψεύδει τον Φλιν: Δεν υπήρξε απολύτως καμία συνεννόηση με τη Ρωσία - Media

 

Tην πολυτελή βίλα του στο Μαραθώνα αποφάσισε να ανεβάσει στο λογαριασμό του στο Instagram ο δήμαρχος της περιοχής Ηλίας Ψινάκης, συνοδεύοντας την με τη φράση «Γεύμα στο σπίτι με φίλους».  

Η βίλα με τα τρία επίπεδα, τον κήπο με τους φοίνικες και τη μεγάλη πισίνα, έμοιαζε ακόμα πιο εντυπωσιακή τη νύχτα, φωτισμένη αριστοτεχνικά.

Ο Ηλίας Ψινάκης μένει εδώ και πολλά χρόνια στη γειτονιά του Νέου Βουτζά, μετά από επίσκεψη που είχε κάνει παλιά στο σπίτι του φίλου του Γιώργου Μαρίνου και είχε λατρέψει την περιοχή.

Η φωτογραφία έχει ήδη ξεπεράσει τα 8 χιλιάδες likes, ανάμεσα στους οποίους και η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, να αφήνει σχόλια θαυμασμού.

«Στριμωχτήκατε λίγο, αλλά αν έχει καλή παρέα αυτό είναι λεπτομέρεια», ήταν το χιουμοριστικό σχόλιο ενός χρήστη στην ανάρτηση του δραστήριου δημάρχου.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ηλίας Ψινάκης ποστάρει φωτογραφία με το σπίτι του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:10