28/09/2020 17:03:18
5.10.2011

Μαζικές κινητοποιήσεις για την Τετάρτη

Μαζικές κινητοποιήσεις για την Τετάρτη - Media

Μπαράζ κινητοποιήσεων πραγματοποιείται σήμερα, Τετάρτη, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το καθεστώς της εργασιακής εφεδρείας.

Η πορεία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ βρίσκεται στο Σύνταγμα όπου βρίσκονται και μέλη του ΠΑΜΕ. Ισχυρή είναι η παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων γύρω από το Κοινοβούλιο. Οι κεντρικοί δρόμοιστην Αθήνα, όπως η Πειραιώς, η Σταδίου και η Αιόλου,  είναι κλειστοί

Παράλληλα, απεργούν τα ασφαλιστικά ταμεία, οι δημόσιες υπηρεσίες, οι εφορίες, οι ΟΤΑ και οι ΔΕΚΟ, οι δικηγόροι της Αθήνας, του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης, νοσοκομειακοί γιατροί, εργαζόμενοι στο ΕΣΥ αλλά και δάσκαλοι και καθηγητές. Επιπλέον, τα δημόσια νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας, το ΕΚΑΒ, τα Θεραπευτήρια Χρονίων Παθήσεων και οι υπηρεσίας Υγείας Πρόνοιας θα λειτουργήσουν με προσωπικό ασφαλείας.

Όσον αφορά στις συγκοινωνίες το μετρό θα κινηθεί κανονικά καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ θα κινηθούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, τα  τρόλεϊ θα κινηθούν από τις 8 το πρωί με 9 το βράδυ. Ενώ ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος και το τραμ θα κινηθούν από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα. Επιπλέον, ο  ΟΣΕ και ο Προαστιακός θα ακινητοποιηθεί λόγω 24ωρης απεργίας.

Σοβαρά προβλήματα αναμένεται να προκληθούν και στις πτήσεις των αεροσκαφών, καθώς οι Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας αποφάσισαν να συμμετάσχουν στην 24ωρη απεργία που έχει εξαγγείλει η ΑΔΕΔΥ.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.