search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:40
MENU CLOSE

Μαζικές κινητοποιήσεις για την Τετάρτη

05.10.2011 06:04
Μαζικές κινητοποιήσεις για την Τετάρτη - Media

Μπαράζ κινητοποιήσεων πραγματοποιείται σήμερα, Τετάρτη, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το καθεστώς της εργασιακής εφεδρείας.

Μπαράζ κινητοποιήσεων πραγματοποιείται σήμερα, Τετάρτη, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το καθεστώς της εργασιακής εφεδρείας.

Η πορεία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ βρίσκεται στο Σύνταγμα όπου βρίσκονται και μέλη του ΠΑΜΕ. Ισχυρή είναι η παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων γύρω από το Κοινοβούλιο. Οι κεντρικοί δρόμοιστην Αθήνα, όπως η Πειραιώς, η Σταδίου και η Αιόλου,  είναι κλειστοί

Παράλληλα, απεργούν τα ασφαλιστικά ταμεία, οι δημόσιες υπηρεσίες, οι εφορίες, οι ΟΤΑ και οι ΔΕΚΟ, οι δικηγόροι της Αθήνας, του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης, νοσοκομειακοί γιατροί, εργαζόμενοι στο ΕΣΥ αλλά και δάσκαλοι και καθηγητές. Επιπλέον, τα δημόσια νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας, το ΕΚΑΒ, τα Θεραπευτήρια Χρονίων Παθήσεων και οι υπηρεσίας Υγείας Πρόνοιας θα λειτουργήσουν με προσωπικό ασφαλείας.

Όσον αφορά στις συγκοινωνίες το μετρό θα κινηθεί κανονικά καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ θα κινηθούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, τα  τρόλεϊ θα κινηθούν από τις 8 το πρωί με 9 το βράδυ. Ενώ ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος και το τραμ θα κινηθούν από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα. Επιπλέον, ο  ΟΣΕ και ο Προαστιακός θα ακινητοποιηθεί λόγω 24ωρης απεργίας.

Σοβαρά προβλήματα αναμένεται να προκληθούν και στις πτήσεις των αεροσκαφών, καθώς οι Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας αποφάσισαν να συμμετάσχουν στην 24ωρη απεργία που έχει εξαγγείλει η ΑΔΕΔΥ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:39