18/06/2018 18:42:49

Μπάχαλο στην Ίριδα – Στον «αέρα» σχεδόν το σύνολο του Τύπου

Μπάχαλο στην Ίριδα – Στον «αέρα» σχεδόν το σύνολο του Τύπου - Media

 

Μπάχαλο είναι μια επιεικής λέξη για να περιγράψει κανείς την κατάσταση αυτήν τη στιγμή στην Ίριδα που τυπώνει με μετριοπαθείς υπολογισμούς περίπου το 80% των εφημερίδων και των περιοδικών! Δηλαδή από το «ΘΕΜΑ» και το «ΒΗΜΑ», μέχρι τη «REAL NEWS», το «DOCUMENTO» κ.α.

Κι αυτό, διότι λέγεται ότι είναι το τελευταίο Σαββατοκύριακο που τυπώνει! Σημειώνεται δε ότι η εταιρία δεν διαθέτει ούτε καν διοίκηση.

Ωστόσο οι αποφάσεις θα παρθούν από τις τράπεζες και ειδικότερα από την Alpha bank που έχει όλα τα δάνεια της εταιρίας και δευτερευόντως από την Εθνική τράπεζα που έχει δεσμεύσει τον Μπόμπολα.

Την ίδια ώρα ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες υποστηρίζουν ότι συζητήσεις που έγιναν την Πέμπτη το βράδυ μεταξύ των ενδιαφερομένων… ότι προσανατολίζονται στην τοποθέτηση προσωρινής διοίκησης την ερχόμενη εβδομάδα… Ενώ σύμφωνα με τις ίδιες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λέγεται ότι ακούστηκε ακόμη και το ενδεχόμενο χορήγησης δανείου.

Όπως και να ‘χει η κατάσταση είναι εξαιρετικά σοβαρή, δεδομένου όπως ειπώθηκε η Ίριδα τυπώνει σχεδόν το σύνολο των εφημερίδων και των περιοδικών, με αποτέλεσμα να υπάρχει τεράστια αβεβαιότητα για το τι θα γίνει… και οι συνέπειες σε οποιαδήποτε αρνητική εξέλιξη θα είναι ανυπολόγιστες για τον κλάδο του Τύπου!

 

Πηγή: Enimerosi24.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.